Οι πιο stylish τρόποι για να φτιάξετε τα μαλλιά σας τη νέα χρονιά

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες beauty συνήθειες. Είναι η καλύτερη στιγμή να κάνετε όλες τις αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό και να τις τολμήσετε μετά το lockdown, ξεκινώντας από τα μαλλιά! Ο καλύτερος τρόπος για να ανανεωθείτε είναι να πειραματιστείτε με νέα stylish χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας, εμπνευσμένα από το Instagram.

Τα hair looks πρέπει να είναι εύκολα και να σας κάνουν να δείχνετε περιποιημένες όλες τις ώρες. Έτσι θα δούμε ποιο είναι το look που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας για να σας κάνει να νιώθετε άνετα, αλλά και super stylish. 

Ας μην ξεχνάμε ότι, κάνοντας ένα διαφορετικό look στα μαλλιά μας, αμέσως νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αναβαθμίζουμε αμέσως τόσο απλά και γρήγορα κάθε μας outfit.

Ψηλή αλογοουρά

Το απόλυτο look για όλη την ημέρα, αν δηλαδή θα είστε έξω μέχρι το βράδυ. Μην ξεχάσετε να κρύψετε το λαστιχάκι, απλά περνώντας μια τούφα από τα μαλλιά σας γύρω του.

Καπέλα

 

Αν δεν έχετε φρεσκολουσμένα μαλλιά, κανένα πρόβλημα! Διαλέξτε το αγαπημένο σας καπέλο και απογειώστε τόσο γρήγορα την εμφάνισή σας.

Eντυπωσιακά τσιμπιδάκια

Για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο να ασχολείστε με τα μαλλιά σας, πιάστε τα στο πλάι με ένα αξεσουάρ που θα ξεχωρίσει, δίνοντας έτσι μια girly διάθεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.