Emily Ratajkowski: Την είδαμε για πρώτη φορά με σγουρά μαλλιά και μας εντυπωσίασε

Emily Ratajkowski: Την είδαμε για πρώτη φορά με σγουρά μαλλιά και μας εντυπωσίασε

Emily Ratajkowski πρόσφατα έγινε μαμά για πρώτη φορά και διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της. Όπως έχει δηλώσει, ο γιος της, Sylvester, την έχει κάνει ακόμη πιο δυνατή και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του. Φυσικά όμως το όμορφο μοντέλο όπως διαπιστώνουμε, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, δεν παραμελεί την εικόνα της.

Μπορεί να μην αλλάζει εύκολα μαλλιά, και τα ίσια μαλλιά να είναι το signature hair look, πριν λίγες ημέρες όμως έκανε την ανατροπή και μας ενθουσίασε. Η ίδια ανέβασε ένα Instagram story όπου φοράει ένα χαλαρό T-shirt, ένα κόσμημα στο λαιμό που γράφει το όνομα του γιου της και έχει σγουρά μαλλιά, τα οποία η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν σαν να είναι φυσικά χωρίς styling. 

Η Emily Ratajkowski δείχνει πιο φρέσκια και stylish με τα σγουρά μαλλιά καθώς της δίνουν αέρα ανανέωσης που ως νέα μανούλα, σίγουρα έχει ανάγκη! Εμας μάς αρέσει πολύ αυτή της η φυσική πλευρά και ελπίζουμε να υιοθετήσει το συγκεκριμένο χαλαρό χτένισμα.

Δείτε ακόμη:

Σπαστά ή σγουρά μαλλιά;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.