Demi Moore: Έγινε νονά στην Κρήτη και φόρεσε το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ στα μαλλιά της

Demi Moore: Έγινε νονά στην Κρήτη και φόρεσε το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ στα μαλλιά της

H Demi Moore βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν σταματά να μας ενθουσιάζει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει από τα όμορφα τοπία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. H ίδια απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τις πανέμορφες θάλασσες. Δεν είναι η μόνη διάσημη star του Hollywood που επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές αφού φαίνεται ότι τα νησιά μας έχουν την τιμητική τους. 

Εκτός από την Αθήνα και τη Σαντορίνη, η ίδια μαζί με την κόρη της, Rumer Willis επισκέφτηκαν την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα τη Σητεία. Η λαμπερή star έγινε νονά και βάπτισε την κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους, Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, στον Ξερόκαμπο Σητείας.

Σύμφωνα με τα μέσα η ηθοποιός έδειχνε πολύ ευδιάθετη και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με το κομψό σύνολο που επέλεξε όσο και με το λουλουδένιο στεφάνι που φορούσε στα μαλλιά της και έμοιαζε με νεραϊδα. Ήταν ντυμένη στα λευκά όπως και οι άλλες δυο νονές. 

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν εντυπωσιακή και πολύ φιλική με όλους τους παρευρισκόμενους και έδειχνε να απολαμβάνει όλο το μυστήριο της βάφτισης.

Φωτογραφία: Getty Images

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.