5 κομψά manicure για το φθινόπωρο

5 τέλεια manicure για το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι πλέον εδώ και ο καιρός μας το υπενθυμίζει. Ας σταθούμε όμως στα θετικά της νέας σεζόν που δεν είναι άλλες από τις νέες τάσεις που θα μας ανανεώσουν. Θα σταθούμε στο αγαπημένο μας manicure που πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση. 

Άλλωστε ένα κομψό μανικιούρ είναι διακριτικό, κάνει τα νύχια να δείχνουν περιποιημένα, ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και με όλα τα looks που μπορείτε να κάνετε, ανεξάρτητα από την εποχή. Θα κινηθούμε λοιπόν σε γνώριμα μονοπάτια και θα εμπιστευθούμε το μαύρο, το καφέ, το μπλε σκούρο και το κόκκινο. Κλασικές αξίες που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Για εσάς που αγαπάτε το minimal chic αποτέλεσμα, η μόδα στο nail art για τη σεζόν Φθινόπωρο 2021 βάζει στο παιχνίδι τα διαχρονικά μονόχρωμα νύχια, προσθέτοντας τους μικροσκοπικά σχέδια και διακριτικές, λεπτεπίλεπτες πινελιές, που κάνουν το πολυπόθητο twist.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.