Τα καλύτερα προϊόντα κατά της αραίωσης των μαλλιών

Τα καλύτερα προϊόντα κατά της αραίωσης των μαλλιών

Η αραίωση δεν απασχολεί μόνο τους άντρες απασχολεί και εμάς και μάλιστα με την αλλαγή της εποχής μπορεί να γίνει πιο έντονη. Φυσικά δεν παίζει μόνο ρόλο η εποχή αλλά και άλλοι παράγοντες όπως η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, τα γονίδια, κάποια ασθένεια, ακόμη και το υπερβολικό styling.

Ακόμη, η εποχική αραίωση ίσως συμβαίνει στις περισσότερες αφού μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του ήλιου, χάνουμε πιο πολλές τρίχες σε σύγκριση με άλλη περίοδο και κάπως έτσι αρχίζει η προσπάθεια για να καταπολεμήσουμε τη τριχόπτωση.

Καλό είναι όμως να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια φυσιολογική διαδικασία και το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν λύσεις. Τι μπορείτε να κάνετε;

Πρώτα από όλα όταν λούζετε τα μαλλιά σας μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ. Κάντε απαλές κινήσεις με τις άκρες των δαχτύλων σας γύρω από το τριχωτό αυτό θα ενδυναμώσει τους θύλακες της τρίχας.

Απαραίτητος σύμμαχος σας πρέπει να είναι και τα κατάλληλα προϊόντα όπως σαμπουάν, serum και μάσκες. Εμείς σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς ώστε να τα ενσωματώσετε στη ρουτίνα σας και να δείτε τη διαφορά που επιθυμείτε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.