Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε με το dry shampoo

To dry shampoo είναι εκείνο το beauty item που μας άλλαξε τη ζωή. Κάθε φορά μας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν τα μαλλιά μας δεν μας βοηθούν και επιμένουν να μας ενοχλούν με την ενοχλητική λιπαρότητα

Προσωπικά, έχω ένα dry shampoo πάντα στο νεσεσέρ μου σε travel size καθώς φρεσκάρω τα μαλλιά μου γρήγορα και αμέσως αποκτούν όγκο και μυρίζουν υπέροχα. Σε αυτό το σημείο θα θέσω το κρίσιμο ερώτημα:

«Χρησιμοποιείτε με τον σωστό τρόπο το dry shampoo σας»;

Το πρώτο και βασικό βήμα πριν τη χρήση του dry shampoo είναι να το ανακινήσετε καλά, ύστερα να χωρίσετε τα μαλλιά σας τμηματικά και να ψεκάσετε από μία μικρή απόσταση στη ρίζα, με τις άκρες των δαχτύλων σας να κάνετε απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί σωστά το προϊόν και να αποχωρήσει η λιπαρότητα.

Ένα μικρό μυστικό που θα καταπολεμήσει ακόμη περισσότερο τη λιπαρότητα είναι να εφαρμόσετε το dry shampoo το βράδυ, αντί για το πρωί προκειμένου να δώσετε επιπλέον χρόνο στο προϊόν να σταθεί καλύτερα. 

Αυτή η απλή κίνηση θα σας λύσει τα χέρια εκείνο το πρωινό που τρέχετε να ετοιμαστείτε για το γραφείο και δεν θέλετε να σπαταλήσετε χρόνο για το styling. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.