Bridal Hair: 10 κομψά χτενίσματα για την ημέρα του γάμου σας

Αν δεχτήκατε τη πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σας και είστε στη διαδικασία των ετοιμασιών, σίγουρα θα έχετε σκεφτεί ποιο θα είναι το χτένισμα που θα ολοκληρώσει το bridal look σας

Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές είναι τόσες πολλές που ίσως μπερδευτείτε, καθώς θα πρέπει να συνδυάσετε την ομορφιά με την πρακτικότητα. Ας μη ξεχνάτε ότι θα είναι η μέρα που θα χορέψετε πιο πολύ από ποτέ και θέλετε να νιώθετε άνετες. Βέβαια, ο στόχος είναι ένας, να βρείτε το πιο εντυπωσιακό και παράλληλα βολικό χτένισμα που θα σας ταιριάζει.

Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο χτένισμα. 

  • Απευθυνθείτε σε έναν hairstylist που θα σας δώσει πληθώρα επιλογών και θα σας πει τι σας ταιριάζει. Φυσικά, το χτένισμα που θα επιλέξετε, φροντίστε να ταιριάζει με το νυφικό σας ώστε να έχετε ένα εντυπωσιακό look.
  • Αν επιθυμείτε εκείνη την ημέρα πλούσια μαλλιά, μη φοβηθείτε να βάλετε extensions, (χωρίς υπερβολές όμως).
  • Χαρίστε στα μαλλιά σας όλη τη θρέψη και την ενυδάτωση που χρειάζονται ώστε την ημέρα του γάμου σας να είναι ακόμη πιο λαμπερά. Οι μάσκες και τα λαδάκια θα τα βοηθήσουν σημαντικά να αλλάξουν όψη.
  • Αποφύγετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στα μαλλιά σας που ίσως το μετανιώσετε πριν το γάμο σας και σκεφτείτε ότι τα απλά hair looks πολλές φορές είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Επομένως, μη χάνετε χρόνο με τα περίπλοκα χτενίσματα. Άλλωστε οι φωτογραφίες θα μείνουν και μια κλασική επιλογή χτενίσματος θα κάνουν την ανάμνηση πιο όμορφή.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα νυφικά χτενίσματα και πάρτε όσο έμπνευση χρειάζεστε! 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.