H νέα pop εκδοχή του γαλλικού manicure που θα σας ενθουσιάσει

Μια νέα τάση που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι

Τo γαλλικό manicure έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και οι παραλλαγές του είναι πιο funky και σίγουρα πιο pop. Το γαλλικό μανικιούρ είναι μία από τις πιο κλασικές και διαχρονικές τάσεις στην ομορφιά αλλά τις τελευταίες σεζόν δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εντυπωσιακές εκδοχές του.

Όσα trends και αν περάσουν, το γαλλικό μανικιούρ είναι η αιώνια «απάντηση» στο κλασικό κόκκινο και κάνει τα άκρα να φαίνονται πάντα περιποιημένα και καθαρά. Σήμερα θα εστιάσουμε σε μία ανανεωμένη εκδοχή του γαλλικού manicure που ονομάζεται «αποδομημένο». 

Το «αποδομημένο» γαλλικό manicure που επινοήθηκαν από τη διάσημη nail artist, Brittney Boyce, είναι μια αφηρημένη άποψη για τα σχήματα και τα χρώματα στα νύχια. Έχει την ίδια ουδέτερη βάση που έχετε συνηθίσει με το παραδοσιακό γαλλικό mani, αλλά αντί για ήσυχες χρωματικές πινελιές, έχει έντονες χρωματιστές σταγόνες.

Η πραγματική ομορφιά αυτής της τάσης κρύβεται στο πόσο προσαρμόσιμη είναι αυτή η τάση. Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που σας αρέσουν και να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα «αποδομημένες» σταγόνες στις άκρες των νυχιών σας. Είτε επισκεφτείτε ένα nail salon είτε προσπαθήσετε να το κάνετε μόνες σας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ερωτευτείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS