Αυτό είναι το ξανθό bob που θα σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου σήμερα

Ενώ χαλαρώνετε στην παραλία, σκέφτεσετε ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας; Το blonde bob θα είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω οι λόγοι είναι πολλοί

Η ανανέωση είναι πάντα κάτι που μας φτιάχνει τη διάθεση και πολλές φορές έρχεται απρόσμενα. Τι εννοούμε απρόσμενα; Μέσα από τις νέες τάσεις που διαβάζουμε καθημερινά ή βλέπουμε στο feed μας στο Instagram. Άλλωστε ο Σεπτέμβριος αποτελεί την ιδανική εποχή για μια να δοκιμάσετε μια από τις νέες τάσεις της σεζόν.

Αυτή τη φορά τα νέα είναι πολύ καλά αφού αυτό το νέο hair trend στο κούρεμα κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου. Πρόκειται για ένα κομψό ξανθό bob που μπορείτε να το προσαρμόσετε στο στιλ σας και να αποκτήσετε μια φρέσκια εικόνα.

Αν προβληματίζεστε σχετικά με το αν ένα κοντό κούρεμα είναι δεσμευτικό και δεν θα έχετε πολλές επιλογές στο styling, τα hair looks που συγκεντρώσουμε θα σας πείσουν για το αντίθετο. Το ξανθό bob δείχνει πάντα φρέσκο και ποτέ μονότονο.

Το καρέ συνεχίζει να αποτελεί την πιο κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να ανανεώσει τα μαλλιά της. Κοντά καρέ, μακριά καρέ, φιλαριστά ή όχι, οι περισσότερες influencers  το έχουν τολμήσει και μας έχουν ενθουσιάσει. Οφείλουμε να παραδεχτούμε βέβαια ότι δεν είναι όλα τα καρέ τάση και δεν είναι όλα τα καρέ το ίδιο κομψά (ανάλογα με το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύετε, φυσικά).

Πριν την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, μην αμελήσετε να έχετε επιλέξει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που απεικονίζουν το κούρεμα. Βρείτε όση έμπνευση χρειάζεστε.

Slicked back blonde bob

The voluminous blonde bob

Curly caramel blonde bob

Classic blonde bob

Butterfly blonde bob

Wavy golden bob

Comb over blonde bob

Dirty blonde bob

Ashy blonde bob

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα λαδάκια για την περιποίηση των μαλλιών σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.