Τα 6 μεγαλύτερα hair trends του φθινοπώρου

O καιρός έχει αλλάξει και μας υπενθυμίζει πόσο κοντά μας βρίσκεται η νέα σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Αλλαγές και νέα ξεκινήματα!

Η αρχή του φθινοπώρου λοιπόν σηματοδοτεί αλλαγές τόσο στην γκαρνταρόμπα μας, όσο και στην εμφάνισή μας. Και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που μπορεί μια γυναίκα να αλλάξει επάνω της για να ανανεώσει το look της; Φυσικά, τα μαλλιά.

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά είναι εδώ, και φυσικά δε θα μπορούσαμε, να μην γράψουμε για τα hair looks που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Ήδη πολλές celebrities τα έχουν δοκιμάσει και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Άλλωστε τα catwalks της επόμενης σεζόν μας έχουν ήδη προετοιμάσει για μια στροφή προς natural και ανέμελα hairstyles. Tο έντονο φιλάρισμα έχει την τιμητική του όπως και τα κοντά μήκη. Φυσικά, από το παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αφέλειες που μπορούν να αναβαθμίσουν την εικόνα σας στη στιγμή.

Φτιάξαμε έναν οδηγό με τις μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα για το φθινόπωρο 2022, για να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά.

1. The midi flick

Πρόκειται για ένα καρέ κούρεμα, το οποίο φτάνει λίγο πιο κάτω από το πηγούνι ή μέχρι το ύψος των ώμων και οι άκρες του είναι γυρισμένες προς τα έξω χαρίζοντάς του ένα preppy στιλ, που θυμίζει τις δεκαετίες του 1950 και 1960.

2. The frame cut

Το φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική εποχή για να δοκιμάσετε μια φράντζα ή αφέλειες καθώς ο καιρός αλλάζει και αυτό ευνοεί αυτή την επιλογή. Εάν έχετε ίσια μαλλιά ή κυματιστά, ακόμα καλύτερα.

3. Flipped fringe

Το φιλάρισμα φέτος έχει τον πρώτο λόγο. Επανέρχεται ένα κούρεμα που οι περισσότερες έχουμε δοκιμάσει έστω και μία φορά! Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά.

4. Blunt Botticelli bob

Το καρέ εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία trends της νέας σεζόν. Είναι βολικό, κομψό και εύκολο στο καθημερινό styling. Ακόμη, πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών που έχουν. Το πιο πρόσφατο trend όσον αφορά στο χτένισμά του είναι το Botticelli Bob που θέλει να δημιουργείτε κυματισμούς στα μαλλιά σας, θυμίζοντας κάτι από την εποχή της αναγέννησης.

5. Curtain cut

Τα curtain bangs είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο vintage hairstyle, που είναι εμπνευσμένο από τα '70s και έχει διάρκεια στα χρόνια. Ακόμη, αποτελούν την λύση για όσες από εσάς θέλετε αφέλειες, χωρίς όμως την ταλαιπωρία. Πρόκειται για ένα στιλ μαλλιών που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα σχήματα προσώπου.

6. Wet-look Elvis

Τα wet-look τα έχουμε δει στο κόκκινο χαλί εδώ και καιρό, αλλά τα κομψά, γυαλιστερά φινιρίσματα που μιμούνται το «φρέσκο ντους» θα είναι απίστευτα δημοφιλή καθώς περνάμε στο φθινόπωρο. Μετά από ένα καλοκαίρι, αυτή η τάση είναι ιδανική για όσες τολμούν.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα λαδάκια για τα μαλλιά:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.