#skincare alert: Οι πιο αποτελεσματικές αντιρυτιδικές κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε

Όσο μεγαλώνουμε, ξεκινά σταδιακά η μείωση του ρυθμού ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα τα σημάδια γήρανσης να γίνονται πιο εμφανή. Έτσι, η μετάβαση από μια απλή ρουτίνα περιποίησης στην αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς, γίνεται αναγκαία. Αν κάτι λοιπόν, πρωταγωνιστεί σε αυτή τη νέα ρουτίνα, αυτή αναμφίβολα είναι η κρέμα προσώπου που πλέον οφείλει να είναι μια πλούσια αντιγηραντική ενυδατική κρέμα για να καλύψει όλες τις νέες σας ανάγκες.

Ποια συστατικά πρέπει να αναζητάτε στις αντιγηραντικές κρέμες;

Tο υαλουρονικό οξύ αυξάνει την πυκνότητα και γεμίζει τις ρυτίδες, τη ρετινόλη και φυσικά, αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως για παράδειγμα είναι οι βιταμίνες C, E και Α, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να δεσμεύσουν τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες και να μειώσουν σημαντικά τα σημάδια γήρανσης. Αν θέλετε να δείτε πραγματικά αποτελέσματα, τότε η εφαρμογή παίζει μεγάλο ρόλο. Με μικρές, "λεπτές" και κυκλικές κινήσεις, εφαρμόζετε την κρέμα σας χωρίς να ξεχνάτε λαιμό και ντεκολτέ.

 Εxtra tip: Μην αμελείτε να φοράτε το αντηλιακό σας όλο τον χρόνο με υψηλό SPF, καθώς αφενός θα σας προστατέψει από τις ακτίνες του ήλιου αλλά αφετέρου θα προλάβει και τα σημάδια γήρανσης.

Γεμίστε λοιπόν, τη beauty φαρέτρα σας με μία από τις παρακάτω καλύτερες κρέμες προσώπου για να  αντιμετωπίστε τις ρυτίδες με το καλύτερο τρόπο:

#1 Aντιγηραντική κρέμα, Neovadiol Compensating Complex, Vichy

#2. Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Day Cream Spf 30

#3. Κρέμα Ημέρας για ώριμες επιδερμίδες, Λευκή Πεύκη, KORRES

#4. Κρέμα κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, Dramatically Different Moisturizing Lotion, Clinique

#5. Age Repair Intensive Moisturiser, Grown Alchemist

#6. Συσφικτική κρέμα ανόρθωσης, Rénergie Multi-Lift, Lancôme

#7. Αντιρυτιδική θεραπεία νυκτός, Anti-Aging Night Cream, La Prairie

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.