6 αρώματα που δεν θα αποχωρίζεστε σε καμία σας εμφάνιση τον χειμώνα

Η αναζήτηση του signature αρώματος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αλλά με την έναρξη μιας νέας χρονιάς είναι μια καλή ευκαιρία να αναζητήσουμε το ιδανικό που θα συντροφεύσει τις καθημερινές μας στιγμές. Πολλές γυναίκες μάλιστα, που δεν έχουν καταλήξει ακόμη ποιο είναι το άρωμα που ταυτίζονται, θέλουν να δοκιμάζουν ολοένα και περισσότερα ώστε να βρουν το ένα και μοναδικό. Σίγουρα, δύσκολο project αλλά όχι ακατόρθωτο με τόσες επιλογές που έχει πλέον η αγορά.

Η ευωδία που θα διαλέξετε, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σας και μην ξεχνάτε ότι ένα άρωμα μπορεί να αιχμαλωτίσει τους πάντες. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τα 6 πιο hot right now αρώματα που θα κάνουν τη νέα χρονιά ακόμη πιο συναρπαστική.

Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να αναζητήσετε το δικό σας προσωπικό άρωμα που θα δώσει ιδιαίτερη μυρωδιά σε κάθε προσωπική στιγμή σας.

Παρακάτω θα βρείτε τα top 6 αρώματα που ξεχωρίσαμε και είναι τέλεια για αυτή τη σεζόν:

1. Jo Malone London Scarlet Poppy

2. Be Extra Delicious Eau de Parfum, DKNY

3. Korres, Cashmere Kumquat 

4. My Way Eau de Parfum, Giorgio Armani

5. Beautiful Eau de Parfum Spray, Estée Lauder

6. Irresistible Eau de Parfum, Givenchy

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.