Χαρίζουμε λάμψη στην επιδερμίδα μας με προϊόντα που έχουμε ήδη στο νεσεσέρ μας

Δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας με αυτά τα προϊόντα

Το ζητούμενο την άνοιξη είναι να δείχνει η επιδερμίδα μας φυσικά λαμπερή και φρέσκια. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Προσπαθούμε να την πετύχουμε με προϊόντα που όλες έχουμε ήδη στο νεσεσέρ μας. Βασική προϋπόθεση είναι η ενυδάτωση, αυτή ουσιαστικά θα μας χαρίσει τη λαμπερή όψη που αναζητάμε και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που το αμελούμε.

Αφού καθαρίσουμε λοιπόν το πρόσωπό μας και εφαρμόσουμε την ενυδατική μας, αναμειγνύουμε μία δόση serum, με μία από το foundation. Αναμειγνύουμε καλά τα δύο προϊόντα και τα απλώνουμε με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μακιγιάζ, παρακάμπτωντας το βήμα με την πούδρα.

Για την πορσελάνινη όψη επιδερμίδας, θέλουμε λαμπερό αποτέλεσμα. Οι πούδρες δίνουν matte υφή, μπορούμε να εφαρμόσουμε ελάχιστη σε σημεία που παρουσιάζουμε έντονη λιπαρότητα, ωστόσο όχι σε όλο το πρόσωπο. 

Ακόμη, για να διατηρήσουμε αυτή τη γυαλάδα προτιμούμε ρουζ σε υγρή μορφή ή ανατρέχουμε στην αγαπημένη συνήθεια όπου εφαρμόζουμε απλά ελάχιστο κραγιόν στο κέντρο των μήλων.

Extra tip:

Mην ξεχνάτε τα lip & cheeks προϊόντα!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.