Katy Perry: Eξηγεί το λόγο που σταμάτησε να κάνει αποτρίχωση στα πόδια της

Katy Perry: Eξηγεί το λόγο που σταμάτησε να κάνει αποτρίχωση στα πόδια της

Katy Perry έκανε μία  παράξενη προσωπική αποκάλυψη και μας ξάφνιασε για ακόμη μία φορά. Η λαμπερή τραγουδίστρια πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Orlando Bloom, και όπως έχουν δηλώσει είναι πολύ ευτυχισμένοι αφού ήθελαν να κάνουν οικογένεια. 

Η 36χρονη τραγουδίστρια και κριτής του show "American Idol" αποκάλυψε ότι από τότε που γέννησε την κόρη Daisy τον περασμένο Αύγουστο, δεν προλαβαίνει να ξυρίσει τα πόδια της και μας έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι στο νέο της ρόλο ως μαμά!

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του μουσικού παιχνιδιού American Idol το βράδυ της Κυριακής 4 Απριλίου,η Katy Perry έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, σχολιάζοντας την απίστευτη απόδοση μίας παίκτριας, της Cassandra Coleman.

«Ως νέα μητέρα δεν έχω πολύ χρόνο και έτσι έχω σταματήσει να ξυρίζω τα πόδια μου. Αλλά όταν τραγούδησες, οι τρίχες στα πόδια μου μεγάλωσαν μιάμιση ίντσα. Πλήρης ρίγη σώματος! Ήταν καταπληκτικό», δήλωσε η τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας την αλήθεια για την περιποίηση του σώματός της που έβαλε σε δεύτερη μοίρα από τότε που έγινε μητέρα.

 Με τη φράση αυτή η Katy Perry απομυθοποίησε  την εικόνα που έχουμε για τις διάσημες γυναίκες που δε διαφέρουν πολύ από τη μέση γυναίκα που γίνεται μανούλα. 

Δείτε τη στιγμή που η Katy Perry παραδέχεται πώς ως μαμά δεν έχει χρόνο να κάνει αποτρίχωση στα πόδια της:

Δείτε ακόμη:

7+1 Προτάσεις για να είστε στιλάτες στην εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.