Πάτα play: Η Αρετή Καφαντάρη μας μαθαίνει face yoga για νεανικό δέρμα

Πάτα play: Η Αρετή Καφαντάρη μας μαθαίνει face yoga για νεανικό τέλειο δέρμα

H yoga τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η πλέον αγαπημένη μορφή άσκησης για τις περισσότερες γυναίκες αφού είναι αποτελεσματική αλλά και πολύ χαλαρωτική. Στην ίδια λογική, εμφανίστηκε πριν λίγα χρόνια ένα νέο skincare trend, η face yoga.

Η συγκεκριμένη μέθοδος μάλιστα είναι μία απο τις κορυφαίες τάσεις στο skincare για το 2021 και καθόλου άδικα αφού οι experts τονίζουν ότι υπόσχεται να σας απαλλάξει από την ανάγκη για botox. Η δυναμική της λοιπόν είναι μεγάλη και αν ακόμη δεν έχετε δοκιμάσει να την εφαρμόσετε, τα ευχάριστα νέα είναι ότι μπορείτε να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι.

H Aρετή Καφαντάρη, Face Yoga Expert και Σύμβουλος Ολιστικής Διατροφής μας έλυσε όλες τις απορίες μέσα σε ένα απολαυστικό video. H πρώτη face yogi στην Ελλάδα, αφού μας εξήγησε πόσο θαυματουργή είναι η face yoga και μας έπεισε να ξεκινήσουμε, μας έδειξε βήμα βήμα μερικές ασκήσεις που έχουμε βάλει ήδη στη ρουτίνα μας!

Τί είναι ακριβώς όμως είναι η face yoga και πώς μας ωφελεί;

Δείτε το video:

Ευχαριστούμε θερμά την Aρετή Καφαντάρη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.