Δοκιμάσαμε τη Fractional RF τεχνολογία για λαμπερό δέρμα και αυτά ήταν τα αποτελέσματα

Δοκιμάσαμε τη Fractional RF τεχνολογία για λαμπερό δέρμα και αυτά ήταν τα αποτελέσματα

H νέα σεζόν είναι η τέλεια αφορμή για αλλαγές και ανανέωση. Αυτό λοιπόν σκέφτηκα και έκλεισα ραντεβού στο "Salus per Aqua"  αφού γνώριζα καλά ότι με μία επίσκεψη θα ένιωθα περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα χάριζα στον εαυτό μου λίγη φροντίδα.

Όταν έφτασα με υποδέχτηκε το ζεστό χαμόγελο της κας Λιάνας Κόντου, που είναι και η ιδιοκτήτρια. Η πρώτη μου σκέψη αντικρίζοντας το χώρο ήταν «Θέλω να μείνω εδώ και να κάνω όλες τις θεραπείες που υπάρχουν». Ένιωσα τόσο όμορφα και οικεία που πραγματικά το μόνο που ήθελα ήταν να καθίσω ώρες και να αφεθώ στα χέρια των ειδικών. Επειδή όμως δεν γινόταν όπως καταλαβαίνετε να κάνω όλες τις θεραπείες, αποφάσισα να εστιάσω στην περιποίηση της επιδερμίδας μου.

Αφού συζήτησα με την Κα Κόντου και αφού είδε τις ατέλειες που είχα, αποφασίσαμε να κάνω τη Fractional RF τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Προσωπικά ήθελα να δω μια δραστική αλλαγή στο δέρμα μου, να γίνει πιο φωτεινό, πιο ελαστικό, πιο σφιχτό και σίγουρα πιο νεανικό. Είναι μία από τις πιο hot θεραπείες αυτή τη στιγμή στην Αμερική και ανυπομονούσα να τη δοκιμάσω και φυσικά να εντυπωσιαστώ από τα αποτελέσματα.

Το Fractional RF Dermatrix Duo είναι μια επαναστατική τεχνολογία που συνδυάζει δύο τεχνολογίες microneedle fractional Rf και no needle fractional RF και μάλιστα αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στα συστήματα κλασματικής ραδιοσυχνότητας, όπως με διαβεβαίωσε η κα Κόντου.

Είναι μια fractional θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα του, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών (πχ ακμής, ραγάδες, ή και χειρουργικές ουλές) ακόμα και για ήπια ενεργό ακμή.

Το DERMATRIX DUO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή που μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Η θεραπεία Fractional RF Microneedling εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, λαιμού καθώς και του σώματος.

Πριν αρχίσω η ειδικός εξέτασε το δέρμα μου και έπειτα μου έκανε ένα βαθύ καθαρισμό για να ξεκινήσει η διαδικασία της θεραπείας.

H αλήθεια είναι ότι χαλάρωσα πολύ αφού απολάμβανα το κάθε βήμα και ανυπομονούσα για το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η κα Κόντου μου σύστησε ότι για ένα καλύτερο αποτέλεσμα καλό θα ήταν να κάνω ακόμη 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα. Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε και εσείς τη συγκεκριμένη θεραπεία η ειδικός θα εξετάσει τις ανάγκες της επιδερμίδας και θα σας προτείνει τον κατάλληλο αριθμό θεραπειών.

Η διαδικασία ξεκίνησε λοιπόν και ένιωθα στο δέρμα μου ένα ήπιο τράβηγμα από τη κεφαλή του μηχανήματος, το οποίο δεν με ενοχλούσε.

Όπως ακόμη με ενημέρωσε η κα Κόντου σημαντικές βελτιώσεις παρατηρούνται κατά κανόνα λίγες εβδομάδες μετά από κάθε συνεδρία, κυρίως όσον αφορά την εξομάλυνση της υφής του δέρματος, τη σμηγματόρροια ή τον έλεγχο της ενεργής ακμής.

Από την πρώτη συνεδρία βέβαια θα έχουμε εμφανή αύξηση της ελαστικότητας και η επιδερμίδα θα είναι αναζωογονημένη σε βάθος.

Μετά το τέλος της διαδικασίας αυτό που μου έκανε την περισσότερη εντύπωση ήταν ότι δεν αισθανόμουν καθόλου πόνο. Φυσικά, τα τελευταία βήματα ήταν μία μάσκα προσώπου και η εφαρμογή αντηλιακού που όπως μου είπε είναι απαραίτητο έπειτα από τη θεραπεία.

Το δέρμα μου αμέσως μετά την θεραπεία το ένιωθα πιο σφριγηλό και ανορθωμένο! Πραγματικά λάτρεψα όλη τη διαδικασία αλλά περισσότερο τη λάτρεψε η επιδερμίδα μου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψω σύντομα για τη δεύτερη συνεδρία! Αν και εσείς θέλετε να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη Fractional RF τεχνολογία.

Λιάνα Κόντου

Διπλωματούχος Τ.Ε.Ι Αθηνών Αισθητικής - Κοσμητολογίας
BTEC Higher National Diploma in Beauty Therapy England

SALUS PER AQUA

Ιπποκράτους 5 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου

Τ. 210-6839817

www.salusperaqua.gr

Instagram

Facebook

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.