Signature scents: 7 ιδιαίτερα αρώματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

pexels

Η εύρεση ενός διακριτικού αρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά σίγουρα είναι μια αρκετά όμορφη διαδικασία, ειδικά τώρα την άνοιξη

Eίναι λοιπόν η κατάλληλη εποχή για να αναζητήσετε το νέο άρωμα που θα σας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες. Επιθυμείτε να φοράτε διαφορετικό άρωμα κάθε μέρα ή μήπως μένετε πιστές σε μία μυρωδιά μέχρι να ανακαλύψετε την επόμενη που θα σας ενθουσιάσει; Όπου και αν ανήκετε, τα αρώματα που συγκεντρώσαμε, θα «ξεσηκώσουν» και θα σας κάνουν να θέλετε να ανανεώσετε τη συλλογή σας. 

Ας το παραδεχτούμε, εκτός από το τέλειο άρωμα, λατρεύουμε και τα τα πανέμορφα μπουκαλάκια που δείχνουν τέλεια στο μπουντουάρ!

Ακόμη, κάτι που μου αρέσει προσωπικά να κάνω πριν αποφασίσω το άρωμα που θα αγοράσω, είναι όταν το μυρίζω να σκέφτομαι πώς συνδυάζεται με τις αγαπημένες μου συνήθειες. Για παράδειγμα, όταν πίνω καφέ ή όταν διαβάζω ένα βιβλίο, δηλαδή πόσο με χαλαρώνει η μυρωδιά του. 

Η επιλογή ενός αρώματος είναι μία ξεκάθαρα προσωπική υπόθεση αλλά εμείς φτιάξαμε μια λίστα με αυτά που ταιριάζουν στην εποχή και είμαστε σίγουρες ότι θα γίνουν ο σύμμαχός σας!

1. Viktor & Rolf Flowerbomb

2. Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green

3. Kate Spade New York Sparkle

4. Versace Bright Crystal

5. Tiffany & Co. Tiffany

6. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

7. Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Eau de Cologne

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.