Body Slugging: Το νέο trend του TikTok που θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα σας

Pexels

To TikTok έχει δημιουργήσει την πιο ενεργή beauty κοινότητα και αυτό μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει!

Η τάση του K-beauty είναι παντού στο TikTok και τώρα έρχεται να κάνει ακόμη πιο λαμπερό το δέρμα μας. Το μυστικό για βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα ακόμη και αν έχετε τον πιο ξηρό τύπο δέρματος ακούει στο όνομα slugging. Το slugging περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος βαζελίνης μετά τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας ώστε να κλειδώσει η υγρασία.

Μάλιστα οι skincare experts τονίζουν ότι αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετική επιλογή για κάποιον που έχει ξηρό δέρμα ή ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη τακτική χαρίζει super ενυδάτωση στα πιο δύσκολα σημεία όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες. Ακόμη, μερικά tips είναι αφού έχετε ενυδατώσετε με τα κατάλληλα skincare προϊόντα τα πόδια σας να φορέσετε ένα ζευγάρι κάλτσες και να τα αφήσετε έτσι όλο το βράδυ σαν θεραπεία. 

Το κλειδί για το slugging είναι η εφαρμογή της βαζελίνης και έπειτα η εφαρμογή ενός ενυδατικού προϊόντος γεμάτο με ενυδατικά συστατικά (όπως γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα). 

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και εσείς το body slugging χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα για να χαλαρώσετε το σώμα σας: 

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream Caudalie

Body Cream: Mandarin, Rosemary, Leaf, Grown Alchemist

 Brazilian Bum Bum Cream, Sol De Janeiro

Ενισχυμένη Κρέμα Σώματος, Tzimas Cosmetics

 Neon Amber Body Lotion, Molton Brown

 Prestige La Crème Mains de Rose, Dior

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS