Τα beauty items που θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας τον Ιούλιο

Πλησιάζουν οι διακοπές σας; Σας έχουμε την απόλυτη beauty list που θα σας εμπνεύσει για τις επόμενες αγορές σας

Ο Ιούλιος είναι εδώ και εμείς είμαστε έτοιμες για την καθιερωμένη ανανέωση του νεσεσέρ μας. Ειδικά τώρα που ξεκινάν και οι εκπτώσεις είναι η τέλεια εποχή για να κάνετε τις απαραίτητες προσθήκες. 

Αντηλιακά, αρώματα, foundations και bronzers έχουν την τιμητική τους αφού θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μοναδικά summer looks!

Το καλοκαίρι λοιπόν αλλάζουμε διάθεση και στιλ, ακόμη και τα προϊόντα ομορφιάς μας, αναζητώντας πιο ανάλαφρες υφές και συστάσεις τόσο στο μακιγιάζ όσο και στην περιποίηση της επιδερμίδας.  

Βόλτες με τις φίλες σας, ρομαντικά ραντεβού ή βόλτες στην παραλία – το καλοκαίρι η καθημερινότητα γίνεται πιο διασκεδαστική. Η beauty λίστα που δημιουργήσαμε θα σας ανανεώσει στις διακοπές σας αλλά και στη πόλη. 

Frezyderm SunScreen On The Move

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης (πόλη, παραλία κ.λπ.) με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην αποκλειστική καινοτομία Hydro Cosmetic Technology προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. Επιπλέον, ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό -διαθέτοντας ωστόσο λεπτόρρευστη υφή- και με την εφαρμογή του στο δέρμα χαρίζει μία αίσθηση πούδρας. 

ROGER & GALLET Eau fraîche parfumée Fleur de figuier

Ακαταμάχητα αισθησιακό στην επιδερμίδα σας και με μεγάλη διάρκεια. Το Fleur de Figuier είναι ένα άρωμα της R&G που ξεχωρίζει για τη φινέτσα και τη μεγάλη διάρκεια στην επιδερμίδα. Εμπνευσμένο από ένα φανταστικό ταξίδι σε ένα μεσογειακό κήπο στη Νότια Γαλλία, η κολόνια Fleur de Figuier (άνθος συκιάς) ακτινοβολεί φως και παραπέμπει σε λαχταριστή λιχουδιά.

Guerlain Terracotta Light The Sun-Kissed Natural Healthy Glow Powder - 96% Naturally-Derived Ingredients 03 Medium Warm

Ο Οίκος Guerlain προσφέρει μια ανανεωμένη ηλιοκαμμένη λάμψη με την Terracotta Light, τη νέα φυσική πούδρα υγιούς λάμψης. Αυτή η ελαφριά πούδρα διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα ηλιόλουστων τόνων που ενισχύονται με ζωηρά χρώματα για να αποκαλύψει μια λαμπερή, υγιή λάμψη για κάθε τόνο δέρματος.

MAC STUDIO FIX FLUID SPF 15

Ένα μοντέρνο foundation που συνδυάζει ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα και μέτρια προς πλήρη προσαρμόσιμη κάλυψη με ευρύ φάσμα προστασίας UVA/UVB SPF 15/PA++. Το Studio Fix Fluid SPF 15 στην απόχρωση NC15 εφαρμόζεται, προσαρμόζεται και αναμειγνύεται εύκολα και ομοιόμορφα. Με ευχάριστη αίσθηση και μεγάλη διάρκεια, βοηθάει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων και των ατελειών ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα πιο λεία, πιο άψογη εμφάνιση και αποτέλεσμα.

Nyx Professional Makeup Butter Gloss

Βελούδινα απαλό και μεταξένια λείο, το νέο μας, απολαυστικό Butter Lip Gloss είναι γλυκό σαν μπισκότο -και κάνει τα χείλη σας απίστευτα λαχταριστά! Εφαρμόστε το μόνο του ή πάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν, για κρεμώδη διάφανη προς μέτρια κάλυψη που λιώνει στα χείλη, χωρίς ποτέ να κολλάει.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα foundations:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.