Οι καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες για να εξαφανίσετε άμεσα λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Getty Images

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές του ανάγκες

Αυτό ακριβώς ισχύει και με την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Το δέρμα μας με το πέρασμα του χρόνου περνάει από διαφορετικές φάσεις και αν κάτι μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε τα κατάλληλα skincare προϊόντα. 

Άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας πολλές γυναίκες έκαναν στροφή στο καλύτερο skincare και πλέον τις ενδιαφέρει περισσότερο να φροντίζουν το δέρμα τους. Έμαθαν ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά που πρέπει να επενδύσουν και ποια πρέπει να αποφεύγουν.  

Το σωστό skincare ξεκινά από την  κρέμα προσώπου, που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο της επιδερμίδας σας. Φυσικά, το DNA, η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση συμβάλλουν σε αυτό αλλά και η δική σας καθημερινή προσπάθεια είναι πολύτιμη.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια λίστα με τις καλύτερες κρέμες κατά της γήρανσης που απευθύνεται σε καθεμία από εσάς ξεχωριστά, για να βρείτε το δικό σας αγαπημένο προϊόν που θα αναδείξει την πιο όμορφη και λαμπερή πλευρά σας.

Capture Totale Super Potent Rich Crème, Dior 

H Capture Totale Super Potent Rich Creme είναι η κρέμα που τυλίγει το δέρμα με άνεση και το θρέφει έντονα. Η αναζωογονητική υφή της Super Potent Rich Creme είναι πλούσια και θυμίζει γαλάκτωμα: θρέφει το δέρμα εις βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα. Η σύνθεση της Rich Creme συνδυάζει τη βιοκυτταρική τεχνολογία με ένα γαλλικό εκχύλισμα ελαίου παιωνίας για έντονη επανόρθωση του δέρματος. Το δέρμα λάμπει με υγεία και φαίνεται νεότερο και πιο δυνατό, σα να είναι λείο, ενισχυμένο και πιο σφριγηλό.

Shiseido Essential Energy Hydrating Cream

Η Essential Energy ενεργοποιεί την φυσική διαδικασία της επιδερμίδας να ενυδατώνεται και αναχαιτίζει την δημιουργία λεπτών γραμμών. Το αποκλειστικό συστατικό Hyaluronic Acid RED της Shiseido προσφέρει ακόμα πιο βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί  3 φορές περισσότερο. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε Ginseng RED, οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά, σε 2 μόλις εβδομάδες.Παρέχει συνεχή ενυδάτωση για μια επιδερμίδα γεμάτη ζωντάνια και υγιή λάμψη.

L'occitane Divine Cream 

H βελούδινη υφή "λιώνει" στο δέρμα, χαρίζοντας άμεσα θρέψη και απαλότητα. Με καθημερινή χρήση, οι ρυτίδες μειώνονται ορατά και το δέρμα ανακτά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του. Η υφή της επιδερμίδας είναι απαλότερη, η χροιά φωτεινότερη και ομοιόμορφη.

Crème de la Mer, La Mer

Αυτή η πολυτελής, πλούσια κρέμα βυθίζει την επιδερμίδα σε βαθιά, καταπραϋντική ενυδάτωση και βοηθάει στην αποκατάσταση της ξηρότητας. Η επιδερμίδα αποκτάει λεία και σφριγηλή αίσθηση. Οι γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνονται ορατά. Ξεκλειδώστε τη δύναμη μίας λαμπερής μεταμόρφωσης, μέρα και νύχτα. Ιδανική για πιο ξηρές επιδερμίδες.

Givenchy L'Intemporel Blossom Radiance Reviver Cream

Eιναι μια κρέμα που διατηρεί την ζωντάνια και την νεότητα του δέρματος. Από την πρώτη εφαρμογή προσφέρει αμέσως ενα ορατά όμορφο δέρμα χάρη στην εκπληκτική υφή του. Η δροσερή και απαλή κρέμα γίνεται ροζ όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα και αμέσως μεταμορφώνει την επιδερμίδα. Μέρα με την μέρα το δέρμα είναι πιο αναζωογονημένο και διατηρεί την νεότητα του.
 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.