Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεσαι body butter στη ρουτίνα σου

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ενυδατώνουμε το πρόσωπό μας σε βάθος, το ίδιο ισχύει όμως και για το σώμα μας. Παρακάτω θα βρείτε τα ωραίοτερα body butters της αγοράς για να εξοπλιστείτε το νέο έτος

To σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και η αλήθεια είναι το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να χουχουλιάσουμε στο καναπέ μας με ένα ζεστό ρόφημα. Οι κρύες θερμοκρασίες πλησιάζουν και η επιδερμίδα μας έχει περισσότερη ανάγκη για ενυδάτωση και φροντίδα. Αν αναζητάτε το κατάλληλο προϊόν περιποίησης σώματος που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας θρέψη, δεν έχετε παρά να προσθέσετε στη καθημερινή σας ρουτίνα ένα body butter.

Αν θέλετε extra ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας και αναζητάτε μία διακριτική λάμψη στα πόδια σας, τότε είναι η τέλεια λύση. Εφαρμόστε το πάνω από το ενυδατικό λαδάκι και τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα, για να μην δημιουργήσετε έντονη λιπαρότητα.

Προτείνουμε να προτιμήστε ένα που περιέχει συστατικά φρούτων, για να επωφεληθείτε από τις βιταμίνες που κάνουν καλό στην επιδερμίδα σας. Ίσως χρειαστεί να παραλείψετε ακόμα και το άρωμά σας, με το body butter. H ανάλαφρη μυρωδιά του θα σας φτιάξει τη διάθεση! 

Βρείτε παρακάτω τη λίστα με τα αγαπημένα μας body butters της αγοράς: 

1. Jo Malone Body Creme Lime Basil & Mandarin

Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας .Απλώστε την πλούσια κρέμα Lime Basil & Mandarin Body Crème σε όλο το σώμα και στα χέρια για εντατική ενυδάτωση και θρέψη.

2. Sol de Janeiro Beija Flor Elasti Cream

Το butter σώματος της εταιρίας Sol de Janeiro με άρωμα γιασεμί  είνια μιια πλούσια κρέμα σώματος για καθημερινή χρήση, η οποία έχει αποδειχθεί κλινικά ότι συσφίγγει την όψη της επιδερμίδας και υποστηρίζει τη δράση του κολλαγόνου, προσφέροντας ένα ενυδατωμένο, σφριγηλό αποτέλεσμα.

3. Carolina Herrera Good Girl Body Cream

Περιποιηθείτε το δέρμα και τις αισθήσεις σας με την Good Girl Body Cream, μια πολυτελώς πλούσια κρέμα εμπλουτισμένη με το εμβληματικό άρωμα Good Girl. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η πλούσια αλλά μη λιπαρή κρέμα σώματος απορροφάται γρήγορα για να θρέψει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντάς το βελούδινο-μαλακό και απαλό άρωμα. 

4 .Body Soufflé - Crème MOROCCANOIL

Το Moroccanoil Body Soufflé είναι ένα προϊόν ενυδάτωσης με ανάλαφρη, παχύρρευστη υφή που θρέφει και λειαίνει την ξηρή επιδερμίδα, με σύνθεση που περιέχει σκουαλένιο και ένα μείγμα από έλαιο argan, αβοκάντο και μακαντέμια. Είναι αρωματισμένο με το εμβληματικό fragrance των προϊόντων Moroccanoil, ένα μείγμα από πικάντικο κεχριμπάρι και γλυκές λουλουδάτες νότες, και διατίθεται σε ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.