7 αποσμητικά για να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα

Pexels

Επένδυσε σε ένα καλό αποσμητικό για να είσαι μυρωδάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στον κόσμο της ομορφιάς, το αποσμητικό μπορεί να μην είναι το πιο «sexy»  αλλά είναι το πιο απαραίτητο. Η χρήση του αποσμητικού είναι η πιο βασική ανάγκη στην προσωπική φροντίδα αφού οι πολλές ώρες στο δρόμο, οι υψηλές θερμοκρασίες ή το στρες είναι μόνο μερικοί παράγοντες που οδηγούν στην ενοχλητική εφίδρωση. Ο ιδρώτας συνοδεύεται πάντα από κακοσμία και αυτό σίγουρα δεν το θέλει κανείς. Η λύση είναι γνωστή: το hero item που χρειάζεστε είναι το αποσμητικό! 

Είτε χρειάζεστε ένα ισχυρό αποσμητικό που σταματά τον ιδρώτα είτε θέλετε να κάνετε τη μετάβαση σε ένα πιο φυσικά αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο, η αγορά είναι γεμάτη για να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο. Κάποια κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη, εκτός από τα συστατικά του προϊόντος, όταν παίρνετε την απόφαση να αγοράσετε ένα αποσμητικό είναι αν θέλετε να εμποδίσετε τον ιδρώτα ή απλώς την μυρωδιά.

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας προτείνουμε τα καλύτερα αποσμητικά προϊόντα για μία αίσθηση φρεσκάδας και χωρίς ενοχλητικούς λεκέδες στα ρούχα. Aκόμη, είναι σημαντικό να παρατηρήσετε την ένδειξη που αναγράφεται στη συσκευασία του αποσμητικού.

Πιο συγκεκριμένα, τα deodorant δεν εμποδίζουν την έκκριση του ιδρώτα, αλλά αποτρέπουν την κακοσμία, ενώ αντίθετα με τα anti transpirant που περιέχουν άλατα αλουμινίου δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ πάνω στους ιδρωτοποιούς αδένες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνουν την ποσότητα του ιδρώτα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.