6 υπέροχες sheet masks για να λάμψει η επιδερμίδα σου στη στιγμή

Instagram/@byrdie

Το Πάσχα πλησιάζει και αν θέλεις να έχεις μια λαμπερή επιδερμίδα, δεν έχεις παρά να βάλεις στη ρουτίνα σου τις sheet masks

Θέλεις να προετοιμάσεις το δέρμα σου για τις ημέρες του Πάσχα; Σου έχω τη λύση. Θα προσθέσεις στο skincare τις αγαπημένες μάσκες των beauty influencers, τις sheet masks. Σίγουρα θα έχεις δει στο feed σου στο Instagram να τις φορούν και να ποζάρουν φορώντας μάλιστα γυαλιά ηλίου (αυτά δεν τα χρειάζεσαι), εκτός αν θες και εσύ μια ινσταγκραμική selfie. Αν νιώθεις λοιπόν το δέρμα σου θαμπό, κουρασμένο και ξηρό, μπορείς απλά να εφαρμόσεις μια sheet mask που θα το καταπραΰνει και θα το ενυδατώσει σε βάθος. 

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις sheet masks

Οι sheet masks περιέχουν ένα συμπυκνωμένο κοκτέιλ συστατικών που αγαπούν το δέρμα και χαρίζουν αμέσως φρεσκάδα και ανανέωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι experts τις αποκαλούν: σύμμαχοι της λαμπερής επιδερμίδας. Μάλιστα, η τακτική χρήση προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη για το δέρμα σου. Το κλειδί εδώ, όπως με όλες τις θεραπείες, είναι μια στοχευμένη, συνεπής προσέγγιση. Θα αποκτήσεις μια υπέροχη λάμψη με μία μόνο χρήση!

Η ποικιλία των sheet masks είναι μεγάλη και σίγουρα θα δυσκολευτείς να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Για να μειώσεις τις λεπτές γραμμές, να επαναφέρεις τον χαμένο όγκο και να τονώσεις την ελαστικότητα του δέρματος, αναζητήσε συσφιγκτικές μάσκες που περιέχουν κολλαγόνο και πεπτίδια. 

Δες παρακάτω τις top sheet masks που αξίζει να δοκιμάσεις: 

1. YOUTH LAB., Brightening Boom Mask - Βρες το εδώ.

 

2. GLAMGLOW, Bubblesheet Mask - Βρες το εδώ

3. Shiseido, Vital Perfection Liftdefine Radiance Face Mask - Βρες το εδώ. 

4. Foreo, Manuka Honey - Βρες το εδώ.

5. Guerlain, Super Aqua-Mask Intense Hydration Mask - Βρες το εδώ.

6.  Charlotte Tilburys Instant Magic Facial Dry Sheet Mask  - Βρες το εδώ. 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.