Ραντεβού στο ATHENS FITNESS FESTIVAL

Το ATHENS FITNESS FESTIVAL, έρχεται για μία ακόμα χρονιά για να γεμίσει με ενέργεια την Αθήνα το διήμερο 25-26 Μαΐου

Βασιζόμενο στο περσινό του, εντυπωσιακό ντεμπούτο όπου συγκέντρωσε περισσότερους από 4.500 συμμετέχοντες, αυτή η εκδήλωση καθιερώνεται γρήγορα ως ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της fitness lifestyle σκηνής, γιορτάζοντας την ευεξία και την ενεργή ζωή σε ένα μοναδικό παραθαλάσσιο μέρος.

Το φετινό ραντεβού θα δοθεί και πάλι στην Ακτή Βουλιαγμένης, και εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια σειρά από δραστηριότητες γυμναστικής σχεδιασμένες να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είτε σας αρέσουν οι δυναμικές προπονήσεις όπως η διαλειμματική, το Aqua Fitness και το Indoor Cycling, είτε είστε fan του Pilates, και της πνευματικότητας της Yoga, θα έχετε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε όλα και ακόμα περισσότερα!

Είναι μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε νέα προγράμματα φυσικής κατάστασης, να μάθετε από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό και να ανακαλύψετε προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

 

 

 

 

Fitness and food!

Για όσους απολαμβάνουν τις γαστρονομικές πτυχές ενός υγιεινού τρόπου ζωής, το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από προτάσεις με υγιεινές επιλογές που συμπληρώνουν μια δραστήρια ρουτίνα. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός φυσικής κατάστασης, φαγητού και διασκέδασης, προσαρμοσμένος σε όσους έχουν πάθος να ζήσουν… καλά!

Επιπλέον, στο AFF θα βρείτε και μια ζώνη εκθετών στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις τελευταίες τάσεις του fitness, να δοκιμάσετε αλλά και να αγοράσετε ό,τι σας αρέσει!

Make it social, make it fun!

Το AFF είναι κάτι παραπάνω από ένα φεστιβάλ γυμναστικής και ένα μέρος όπου θα… ιδρώσετε (γιατί σίγουρα θα ιδρώσετε)! Είναι ένας μοναδικός χώρος όπου συγκεντρώνονται και συνδέονται οι λάτρεις του fitness lifestyle. Είναι ένας χώρος συνάντησης ατόμων που έχουν το ίδιο πάθος, ένας χώρος ανταλλαγής εμπειριών και διασκέδασης σε μια κοινότητα που εκτιμά την υγεία και τη ζωτικότητα.

Αυτές οι εμπειρίες μάλιστα ενισχύονται όσο θα περνάνε οι ώρες και θα έρχεται το βράδυ, τότε που το φεστιβάλ θα βάλει τα… καλά του με ζωντανή ψυχαγωγία, μουσική και διασκέδαση! Είναι μια γιορτή όχι μόνο της φυσικής κατάστασης αλλά και της ίδιας της ζωής, καθιστώντας το ATHENS FITNESS FESTIVAL ένα ξεχωριστό γεγονός που ξεπερνά την τυπική προπόνηση.

Αν λοιπόν αγαπάτε το fitness και θέλετε να ζήσετε ένα διήμερο γεμάτο με δράση, άσκηση και διασκέδαση, τότε MARK YOUR CALENDARS για το διήμερο 25-26 Μαΐου και μπείτε στο κίνημα της υγείας και της ευεξίας στο φετινό AFF 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τα stages, τους εκπαιδευτές και τον τρόπο συμμετοχής, ανατρέξτε στο https://athensfitnessfestival.gr.

 



Advertorial