#ItsAmaliaK: Τα αγαπημένα μου beauty products και η χειρότερή μου συνήθεια

Hey girls,

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως έχω αδυναμία στα προϊόντα ομορφιάς. Παρόλο που δεν έχω πολλά, είμαι επιλεκτική στο ποια χρησιμοποιώ και έχω κάποια αγαπημένα τα οποία δεν μπορώ να αποχωριστώ.

Το πρώτο πράγμα στη λίστα μου είναι ένα σαπούνι καθαρισμού προσώπου. Είναι απαραίτητο να πλένουμε το πρόσωπό μας κάθε πρωί και κάθε βράδυ για να έχουμε λαμπερή, αλλά πάνω απ' όλα καθαρή επιδερμίδα.

Mια καλή ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο είναι επίσης απαραίτητη. Διαλέξτε στο φαρμακείο την κατάλληλη για το δέρμα σας!

Το επόμενο προϊόν που δεν αποχωρίζομαι είναι το lip balm. Ειδικά τώρα που χειμωνιάζει, οφείλουμε να προσέχουμε για να μην έχουμε σκασμένα χείλη.

Ύστερα, για ενυδάτωση στο σώμα και στα μαλλιά, όπως σας έχω ξαναπεί, δεν είναι απαραίτητο να ξοδευόμαστε. Το νούμερο ένα beauty secret μου είναι το λάδι καρύδας. Υπάρχει σε όλα τα supermarket και το χρησιμοποιώ ως ενυδατική για το σώμα αλλά και σαν μάσκα για τα μαλλιά. Είναι πραγματικά το αγαπημένο μου προϊόν και γι αυτό βάζω λίγο σε μια μικρή συσκευασία και το έχω πάντα μα πάντα στην τσάντα μου. Από makeup remover έως λαδάκι για τα νύχια, το λάδι καρύδας είναι πραγματικά απίστευτα αποτελεσματικό αλλά και οικονομικό ;) Try it and you'll thank me later!

Κάθε μέρα, είτε βαφτώ είτε όχι, χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ από προϊόντα μακιγιάζ, ένα τζελ για τα φρύδια για να τα χτενίσω και να τα κρατήσω στη σωστή θέση και ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες για να τονίσω το βλέμμα μου.

Σειρά έχουν τα μαλλιά. Ανεξαρτήτως του τι look διαλέγω, το προϊόν που μου είναι πάντα απαραίτητο για όλα τα χτενίσματα, είναι μια καλή λακ. Τελευταία χρησιμοποιώ συνέχεια την Got2b 2sexy spray μαλλιών για όγκο του Schwarzkopf γιατί εκτός από κράτημα δίνει και όγκο!

Εννοείται πως δεν ταξιδεύω χωρίς την travel size βούρτσα μου. Ίσως να μην είναι ακριβώς beauty product, όμως είναι κάτι που δεν μπορώ να παραλείψω. Και τώρα θα σας αποκαλύψω την χειρότερή μου συνήθεια. Όταν διαβάζω πειράζω τις ρίζες των μαλλιών μου! Πείτε το τικ, πείτε το συνήθεια, πάντως δεν μπορώ να το σταματήσω και το αποτέλεσμα είναι όταν πλέον σηκωθώ από το θρανίο μου να έχω μαλλιά αφάνα! Δεν κάνω πλάκα! Και δυστυχώς δεν διαβάζω πάντα σπίτι μου που δεν με βλέπει άνθρωπος αλλά και στην βιβλιοθήκη, και στον διάδρομο, και την ώρα του διαγωνίσματος ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. Όπως καταλαβαίνετε, είναι πλέον απαραίτητο αφού δεν μπορώ να το κόψω τουλάχιστον να χτενίζομαι μετά από αυτό το έγκλημα lol.

Το τελευταίο αγαπημένο μου προϊόν είναι το άρωμά μου. Θέλω πάντα να μυρίζω ωραία αλλά και η μυρωδιά μου να είναι χαρακτηριστική! Δεν ξεχνάω ποτέ λοιπόν να βάλω λίγο (και όχι όλο το μπουκάλι) πριν βρω από το σπίτι!

TIP #1: Όποτε βρίσκω τα παραπάνω προϊόντα σε  travel size, τα αγοράζω, έτσι ώστε να τα έχω στο τσαντάκι καλλυντικών, που έχω σχεδόν πάντα μαζί μου, αλλά και να μην κουβαλάω τις μεγάλες συσκευασίες στα ταξίδια.

TIP #2: Όσον αφορά στα προϊόντα προσώπου και στα καλλυντικά προτίμησε μάρκες που είναι εξειδικευμένες.

xxx Αμαλία