Phoebe Dynevor: Η ανερχόμενη ηθοποιός της σειράς "Bridgerton" που ήρθε για να μείνει

Ένα δράμα εποχής που βασίζεται στα μυθιστορήματα της Αμερικανής συγγραφέα, Julia Quinn του Netflix από τη δημιουργό του «Grey's Anatomy» και παραγωγό του «How to get away with murder», Shonda Rhimes έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς. 

Η σειρά «Bridgerton» θυμίζει σίριαλ εποχής και πολλοί τη συγκρίνουν με τη σειρά «Gossip Girl». Η σειρά μεταφέρει τον τηλεθεατή στις αρχές του 19ου αιώνα, σε κάποια βασιλική αυλή, και αναμειγνύει την ατμόσφαιρα της βικτοριανής εποχής με τα εντυπωσιακά φορέματα, την ιδιαίτερη αγγλική εξοχή και τα παλάτια, με το πιο βασικό συστατικό μιας δραματικής σειράς: την ίντριγκα.

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι υποδύονται οι Regé-Jean Page και Phoebe Dynevor. Η Phoebe Dynevor, που υποδύεται την Daphne, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ιδιαίτερη εμφάνισή της. Πριν λοιπόν μάθουμε λίγα πράγματα για τη νεαρή ηθοποιό, έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι η ίδια δήλωσε ότι για τις ανάγκες της σειράς, όλοι οι ηθοποιοί χρειάστηκε να κάνουν μια περιοδεία σε παλάτια της Αγγλίας καθώς και μαθήματα πιάνου, ιππασίας και εθιμοτυπίας.  

Ποια είναι λοιπόν, η Phoebe Dynevor;

H Phoebe Dynevo είναι 25 χρονών και ήδη βρίσκεται εδώ και λίγα χρόνια στη βιομηχανία της τηλεόρασης. Είναι κόρη της ηθοποιού, Coronation Street Sally Dynevor και του συγγραφέα και ηθοποιού Tim Dynevor. Γεννήθηκε στο Μάντσεστερ το 1995 και είναι η μεγαλύτερη από τα τρία αδέρφια της.

Η όμορφη Dynevor σύντομα ακολούθησε τα βήματα των γονιών της, κάνοντας το ντεμπούτο της στην οθόνη της σειράς Waterloo Road - όταν ήταν μόλις 14 ετών και ήταν ακόμη στο σχολείο.

Έκτοτε εμφανίστηκε σε δραματικές σειρές όπως οι Dickensian, Monroe και The Musketeers, καθώς και στην αμερικανική κωμική σειρά Younger. Έπαιξε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Snatch και όλα δείχνουν ότι θα είναι το next big thing του Netflix.

H νεαρή ηθοποιός εντυπωσίασε τόσο με την ερμηνεία της, όσο όμως και με την κομψή εικόνα της. Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, που πλέον έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο followers, μας δείχνει ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά παράλληλα όλοι προβλέπουν ότι γρήγορα θα μπει στo club των stars του Hollywood.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits