H Kate Middleton μόλις εμφανίστηκε με το πιο αέρινο λευκό φόρεμα, ιδανικό για όλες τις ώρες

H Kate Middleton είναι γνωστό ότι εντυπωσιάζει βασιλικούς και μη, οπαδούς με κάθε της εμφάνιση, η οποία είναι πάντα τόσο προσεγμένη και αποπνέει κομψότητα. Πριν λίγες ώρες, η δούκισσα του Cambridge έκανε την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση, χαρίζοντας έμπνευση σε κάθε γυναίκα για τις στιλιστικές της επιλογές το φετινό καλοκαίρι. 

Συνεχίζοντας κανονικά τις υποχρεώσεις της κι εν μέσω της πανδημίας, η εντυπωσιακή Kate επισκέφθηκε με floral μάσκα τη φιλανθρωπική οργάνωση, "Baby Basics", που συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για μωρά και τα προσφέρει σε όσες οικογένειες τα έχουν ανάγκη. Επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό αέρινο φόρεμα σε λευκό χρώμα, που φιλοξενεί κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω και ζώνη στη μέση, η Kate ολοκλήρωσε την αψεγάδιαστη εικόνα της με χρυσά αξεσουάρ και ένα εξίσου εντυπωσιακό ζευγάρι μυτερές γόβες  Tabitha Simmons. 

Η προσεγμένη της εμφάνιση απογειώθηκε φυσικά, και από το χτένισμα που επέλεξε η ίδια, καθώς συνδυαζόταν άψογα με το φόρεμά της. Με κυματιστά μαλλιά λοιπόν, η δούκισσα απέσπασε αμέτρητα σχόλια θαυμασμού ενώ για ακόμη μια φορά μας εμπνέει για την επόμενη μας εμφάνιση. 

Η αγαπημένη Kate φημίζεται για το έντονο φιλανθρωπικό της έργο, ενώ φροντίζει πάντοτε να ενισχύει μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και ιδρύματα, που έχουν ανάγκη από βοήθεια προκειμένου να επιβιώσουν ή να προσφέρουν το βέλτιστο στα μέλη τους. 

Δείτε ακόμη: Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.