14 δώρα για εκείνους που αγαπάμε 365 ημέρες τον χρόνο

Η ημέρα των Ερωτευμένων έρχεται και διαφέρει από κάθε άλλη χρονιά.

Η πανδημία και το lockdown μας χαλάνε τα σχέδια για ρομαντικά δείπνα, κοντινές αποδράσεις και σινεμά. Έτσι αναζητάμε εναλλακτικούς τρόπους για να γιορτάσουμε με το ταίρι μας. Διαφορετικά θα είναι όμως και τα δώρα μας καθώς και ο τρόπος που θα τα αποκτήσουμε.

Με τα καταστήματα κλειστά θα αγοράσουμε τα δώρα μας ηλεκτρονικά και θα επιλέξουμε πιο ουδέτερα και safe κομμάτια που δεν χρειάζονται δοκιμή, είναι διαχρονικά και κυρίως θα φέρουν χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πολλά είναι εκείνα που έχουν αλλάξει στην ζωή μας και μας έχουν κάνει να στραφούμε στα πιο μικρά και σημαντικά. Έτσι φέτος με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποφασίσαμε να αναζητήσουμε δώρα όχι μόνο για το άλλο μας μισό αλλά για όσους αγαπάμε 365 ημέρες τον χρόνο.  

Φυσικά μπορείτε να τα προσφέρετε και στον καλό ή την καλή σας. Αλλά και την αδερφή, την μαμά σας, την single κολλητή, τον γιο σας.

Ανακαλύψτε τα!

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.