Prada: Η φθινοπωρινή συλλογή παρουσιάστηκε σε έναν κόσμο που θες και μπορείς να αγγίξεις τα πάντα

Ο οίκος Prada υπό τα ηνία των Raf Simons και Μiuccia Prada παρουσίασε την συλλογή του για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021 σε ένα ξεχωριστό σκηνικό.

Το σχεδιαστικό δίδυμο έπαιξε τόσο με τις υφές που ακόμα και οι τοίχοι ήταν καλυμμένοι από βελούδο και γούνα. Μια ιδέα που σίγουρα ανήκει στον Simons, ο οποίος χρησιμοποίησε αληθινά λουλούδια για να καλύψει τους τοίχους στο πρώτο του show για τον οίκο Dior πίσω στο 2012.

11 χρόνια μετά στο ψηφιακό show Prada τα πάντα προκαλούσαν να τα αγγίξεις, από τα ρούχα έως τους τοίχους και το δάπεδο. Εκτός όμως από την αφή το show διέγειρε και την όραση και την ακοή μας μέσα από το πλούσιο χρώμα και τις έντονες αντιθέσεις και φυσικά το soundtrack.

Ήταν ένας συνδυασμός ψυχεδελικών εκτυπώσεων, faux fur και πούλιες.  Ακόμα και μέσω της ψηφιακής παρουσίασης τα ρούχα, η αντιπαράθεση της δομής και της ρευστότητας, σκληρά και απαλά, εμφανίζουν μια αίσθηση ποιότητας και σε προκαλούν να τα αγγίξεις.

Τα οutwear έλαμψαν, μερικές φορές κυριολεκτικά φτιαγμένα εξολοκλήρου από παγιέτες, άλλοτε μόνο στον γιακά ή την επένδυση. Σε αντίθεση με τα ματ, μινιμαλιστικά κομμάτια της σεζόν  Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, η νέα συλλογή είναι extra.

Όπως οι προηγούμενες ψηφιακές εκπομπές του Prada, η παρουσίαση ακολούθησε μια συζήτηση με επικεφαλής τους συν-δημιουργικούς σκηνοθέτες. Αυτή τη φορά, η Prada και ο Simons ενώθηκαν από τον αρχιτέκτονα (και τον σκηνογράφο της εκπομπής) Rem Kool Haas, τον φημισμένο σκηνοθέτη Lee Daniels, την ηθοποιό Hunter Schafer, τον σχεδιαστή Marc Jacobs και πολλά άλλα, σε μια συνομιλία με συντονισμό του Derek Blasberg.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.