3 στιλ φορεμάτων που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα τη φετινή άνοιξη

3 φορέματα που πρέπει να δοκιμάσετε τη φετινή άνοιξη

Πόσο μας λείπουν τα αγαπημένα μας φορέματα!

Θυμάστε πριν την πανδημία και το lockdown όταν ξυπνούσαμε τα πρωινά και έπρεπε να ετοιμαστούμε για την δουλειά; Θυμάστε που ψάχναμε μανιωδώς την ντουλάπα, μέχρι να βρούμε το τέλειο outfit of the day και γκρινιάζαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε; Tελικά με την γκρίνια και το άγχος να μην καθυστερήσουμε, όχι μόνο δεν βρίσκαμε το τέλειο outfit, αλλά καταλήγαμε είτε να φοράμε τα πιο απλά και δοκιμασμένα μας σύνολα, είτε ό,τι βρίσκαμε μπροστά μας. Φυσικά το δωμάτιο έμοιαζε μετά με βομβαρδισμένο τοπίο.

Ας σηκώσουν τώρα το χέρι εκείνες που λαχταρούν να επιστρέψουν στη δουλειά και σε εκείνη την πρωινή ρουτίνα, που ανυπομονούν να υπάρχει μια περίσταση για την οποία πρέπει να ντυθούν!

Πώς αλλάζουν οι καιροί! Η τωρινή πραγματικότητα -δεν θα πω νέα γιατί μετά από έναν χρόνο μάλλον πάλιωσε- μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά και πλέον αντιλαμβανόμαστε την μεγάλη χαρά αυτής της μικρής ρουτίνας.

Γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης, από την ντουλάπα πρώτα και φυσικά των πιο όμορφων ανοιξιάτικων φορεμάτων.

Σιλουέτες όπως άνετα ριμπ πλεκτά, δροσερά midis και με ιδιόμορφα φουσκωτά μανίκια, που είναι απίστευτα ευπροσάρμοστα. Για όσο ο καιρός είναι ακόμα κρύος μπορούν να συνδυαστούν με ένα ζευγάρι μπότες ως γόνατο και ένα oversized πουλόβερ. Καθώς οι θερμοκρασίες θα αυξάνονται, θα μειώσουμε τα layers και θα τα φορέσουμε με slippers και πάνινα παπούτσια για μια φρέσκια καθημερινή εμφάνιση.

Μπορεί ακόμα να μην είμαστε απόλυτα έτοιμες να εγκαταλείψουμε τα ζεστά και απαλά μας παντελόνια φόρμας, όμως σήμερα εξετάζουμε τα 3 στιλ φορεμάτων που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα την φετινή άνοιξη. Θα μας φέρουν χαρά.

Cozy Knit 

Τα πλεκτά φορέματα θα μας κρατήσουν ζεστές μέχρι την πρώτη άνοδο της θερμοκρασίας.

Romantic Puff-Sleeve Styles

Τα ρομαντικά αυτά στιλ φοριούνται και τώρα με δερμάτινες μπότες

Breezy Midis

Τα αέρινα midi φορέματα θα τα συνδυάσουμε με ζεστά πλεκτά κομμάτια.

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα φορέματα των εκπτώσεων

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.