Γυναικεία τζιν - πώς να επιλέξετε το σωστό;

Θα είναι παράξενο αν βρείτε μια γυναίκα που να σας πεί ότι δεν της αρέσει το τζιν και δεν έχει τουλάχιστον ούτε ένα αγαπημένο ζευγάρι στην ντουλάπα της. Είναι πολύ πιθανό ότι κρατάει αυτό το ζευγάρι τζιν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αργά ή γρήγορα το σιγκεκριμένο
τζιν θα πρέπει να εγκαταλείψει τη λίστα των αγαπημένων της ρούχων. Στη συνέχεια έρχεται ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα - πώς να αντικαταστήσετε το αγαπημένο σας τζιν με ένα νέο ζευγάρι; Ποιο μοντέλο πρέπει να επιλέξουμε και σε τι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη
προσοχή; Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό - θα μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε με τα άλλα ρούχα στην γκαρνταρόμπα μας ή θα πρέπει να ανανεώσουμε όλα τα ρούχα μας; Θα απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις σήμερα και ελπίζουμε ότι οι ακόλουθες παραγράφους θα κάνουν την επιλογή σας πολύ πιο εύκολη!

Είναι σημαντική η φιγούρα σας όταν επιλέγετε τζιν;


Τα τζιν είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις μόδας που έχουν καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και παρόλο που μπορεί να ξεθωριάσουν ή να σκίσουν, θα εξακολουθούν να είναι απολύτως άνετα στη χρήση. Δεν έχει σημασία αν το αγαπημένο σας ζευγάρι δεν είναι της μόδας τώρα. Θα γίνει και πάλι μια τάση ακόμη πιο γρήγορα από ό, τι νομίζετε και θα μπορείτε να το απολαύσετε ξανά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι εξακολουθούν να κάθονται στη φιγούρα σας με τον καλύτερο
τρόπο. Με τα χρόνια, τόσο η μόδα όσο και το σώμα σας αλλάζουν και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εμφάνισή σας εάν φοράτε ένα συγκεκριμένο ένδυμα που ήταν προηγουμένως τέλειο για εσάς.
Εάν είστε λεπτή και ψηλή, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τζιν με χαμηλή μέση και αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για το περίγραμμα των μηρών σας, αλλά εάν επιλέξετε τζιν με πολύ υψηλή μέση, αυτό θα δημιουργήσει μια οπτική εικόνα ακόμη μεγαλύτερου ύψους. Αντίθετα - εάν έχετε κάποια επιπλέον κιλά και τα σχήματά σας είναι ελαφρώς στρογγυλεμένα, τα τζιν με χαμηλή μέση και τα φαρδιά πόδια σίγουρα δεν είναι το μοντέλο σας. Είναι σημαντικό να έχετε μια πραγματική ιδέα για το πώς μοιάζετε για να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο τζιν για τη
φιγούρα σας.
 

Με τι να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας τζιν ώστε να φαινόμαστε μοντέρνες, πολυτελείς και ταυτόχρονα - άνετα;


Τα τζιν θα είναι πάντα της μόδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως με ό, τι και τα συνδυάζουμε, θα είναι τέλειο για την εμφάνισή μας. Μία από τις καλύτερες επιλογές θα είναι αν επιλέξετε ενα απο τα Γυναικεία Μπουφάν Δερμάτινα στο modivo.gr – το οποίο θα δώσει φρεσκάδα στην εμφάνισή σας, αλλά ταυτόχρονα θα είναι πολυ χρήσιμο γιατί θα σας ζεσταίνει τις κρύες μέρες, κατά την αλλαγή των εποχών, και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα παντελόνια ή φορέματα από την γκαρνταρόμπα σας. Εκτός από το δερμάτινο μπουφάν, ένας καλός συνδυασμός γίνεται και με το αγαπημένο σας μπλουζάκι - αυτός ο συνδυασμός είναι σίγουρα μοντέρνος εδώ και χρόνια και και είναι απόλυτα κατάλληλος για το κυριακάτικο περίπατο σας, τα ψώνια ή τα ταξίδια σας - οποιαδήποτε στιγμή θα νιώσετε άνετα και φρέσκα. Το χειμώνα, τα τζιν ταιριάζουν καλά με το αγαπημένο σας πουλόβερ. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η θερμότητα γύρω από το σώμα σας διατηρείται για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ό, τι και να πούμε, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο - τα τζιν είναι αυτά που μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε ένδυμα για κάθε περίσταση - είτε μιλάμε για μια επαγγελματική συνάντηση και πρέπει να φορέσουμε ένα πουκάμισο και σακάκι ή χρειαζόμαστε κάτι άνετο για το  Σαββατοκύριακο. Ποτέ δεν θα πάει στραβά με ένα ζευγάρι τζιν!

 
Ποια παπούτσια να επιλέξουμε όταν φοράμε τζιν;


Ό, τι κι αν επιλέξετε, να φαίνεστε καταπληκτική! Φυσικά, ένα κλασικό είδος είναι ο συνδυασμός τζιν και λευκών αθλητικών παπουτσιών - κομψό, ειδικά για τις ζεστές μέρες της άνοιξης που πλησιάζουν. Τα τελευταία χρόνια, παρατηρήθηκε μια νέα και εξαιρετικά τρέχουσα τάση, χαρακτηριστική ακόμη και για τις συλλογές μόδας μερικών από τους πιο διάσημους σχεδιαστές του κόσμου - τζιν με γόβες, ειδικά αν επιλέξετε slim fit.
Αυτό θα επιμηκύνει τα κάτω άκρα και τα ρούχα σας θα είναι κατάλληλα ακόμη και για επαγγελματική συνάντηση.
Μέσα στα ποικίλα Γυναικεία Τζιν Παντελόνια στο modivo.gr θα βρείτε το ζευγάρι τζιν που θα γίνει αμέσως το αγαπημένο σας για την επόμενη σεζόν! Μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα όσα διατίθενται στην γκαρνταρόμπα σας και έτσι να φαίνονται μοντέρνα και άνετα ταυτόχρονα. Ένα ζευγάρι τζιν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο σας, γι αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.