Jennifer Lopez: Φόρεσε thong sandals και έδειξε τον δρόμο για την μεγάλη τάση του καλοκαιριού

H Jennifer Lopez είναι από τις πιο στιλάτες και ενημερωμένες celebrities. O φακός συχνά την εντοπίζει να φορά τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας, τις οποίες παίζει στα δάχτυλα. Στην τελευταία της εμφάνισε επέλεξε να φορέσει ασύμετρο shirtdress, σε μπεζ απόχρωση, από τη συλλογή Brunello Cucinelli, ενώ το σοφιστικέ της look ολοκλήρωσε με μίνιμαλ strappy thong sandals από τη συλλογή Bottega Veneta σε ουδέτερη απόχρωση και με την αγαπημένη της  τσάντα Hermés Himalayan Crocodile Birkin. Τα αξεσουάρ της ήταν ένα μεγάλο ζευγάρι χρυσοί κρίκοι και γυαλιά ηλίου, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ponytail. 

Τα thong sandals, είναι η  '00s τάση που επέστρεψε στα runway των Jacquemus, Coperni, Kenzο, Sportmax, Acne Studios, Khaite και Givenchy. Πρόκειται για τα πέδιλα που θα φορεθούν περισσότερο αυτό το καλοκαίρι. 

Τα πέδιλα με τα λεπτά straps που θυμίζουν flip flops και τη μίνιμαλ αισθητική αποδεικνύονται πιο σέξι και εντυπωσιακά από όσο νομίζαμε.

Δείτε ακόμη: Tα πιο εντυπωσιακά τακούνια της σεζόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.