To 90s hair accessory που θα γίνει η τελική πινελιά στα looks μας

To 90s hair accessory που θα γίνει η τελική πινελιά στα looks μας

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει λίγα χρόνια από τότε που οι τάσεις των μαλλιών εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '90 μπήκαν για πρώτη φορά στη σκηνή-χάρη σε είδωλα του στιλ, όπως η Bella Hadid και η Kendall Jenner αξίζει να σημειωθεί η παραμονή τους. Το 2021 τα αξεσουάρ μαλλιών που θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια είναι πιο δημοφιλή από ποτέ.

Το περίφημο claw clip, το γνωστό μας κλάμερ, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως banana clip είναι το τέλειο παράδειγμα. Cult αξεσουάρ μαλλιών στις αρχές της δεκαετίας του '90, το clip που μοιάζει με πεταλούδα έγινε για άλλη μια φορά βασικό κομμάτι του στιλ των It girls.

Χρησιμοποιώντας το αξεσουάρ για τα μαλλιά ως προέκταση των συχνά εμπνευσμένων από τη δεκαετία του '90 συνόλων τους, μια σειρά από stars συμπεριλαμβανομένων των Kaia Gerber, Elsa Hosk και Emily Ratajkowski έδωσαν επίσης  στο κλάμερ, μια ευκαιρία. Πολλές επέλεξαν εντυπωσιακές αποχρώσεις και σχήματα σιλουέτες.

Τα ενημερωμένα looks τους έχουν αποδείξει ότι συνδυάζεται άψογα τόσο με casual εμφανίσεις όσο και με πολύ πιο επίσημα σύνολα. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να υιοθετήσετε την τάση αν δεν το έχετε ήδη κάνει . Τo claw clip είναι ένα προσιτό αξεσουάρ που υπόσχεται να προσφέρει την πιο αβίαστα κομψή τελική πινελιά.

Δείτε πως τα φορούν οι πιο στιλάτες.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.