Μαθήματα beach chic από την Charlize Theron στην Ελλάδα

Μαθήματα beach chic από την Charlize Theron στην Ελλάδα

Πολλοί stars επέλεξαν φέτος τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπέες. Αναμεσά τους και η Charlize Theron, η οποία μαζί με τη μητέρα και τις κόρες της παραθερίζουν στα ελληνικά νησιά. Πρώτα είδαμε την ηθοποιό να απολαμβάνει τις βουτιές της με τα παιδιά της και έπειτα να γιορτάζει τα γενέθλιά της. 

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε πάνω στο σκάφος  με ένα κομψό ολόσωμο μαύρο μαγιό. Άλλωστε η διάσημη ηθοποιός είναι γνωστή για το minimal και κομψό στιλ της και όλα αυτά τα χρόνια την έχουμε συνηθίσει με απλά και πάντα υπέρκομψα σύνολα. Όπως ήταν φυσικό και οι εμφανίσεις της στις ελληνικές παραλίες δεν μας απογοήτευσαν, αντιθέτως μας χάρισαν έμπνευση και για τις δικές μας εμφανίσεις.

 

Το μαύρο ολόσωμο μαγιό το συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου και ψάθινο καπέλο και έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ. Η δεύτερη εμφάνιση που έκανε με μαγιό ήταν ξανά επάνω στο σκάφος. Αυτή τη φορά ο φακός την απαθανάτισε με ένα όλοσωμο μαγιό με διακριτικά prints στον Πόρο.

Μέχρι στιγμής η Charlize Theron έχει επισκεφθεί τη Μύκονο, την Πάρο, την Ύδρα και τον Πόρο όλες οι εμφανίσεις της μας διδάσκουν πώς το ολόσωμο μαγιό είναι η πιο στιλάτη επιλογή το καλοκαίρι!

Εσείς συμφωνείτε;

Δείτε ακόμη:

Πηγή Φωτογραφίας: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.