Το 78o Φεστιβάλ Βενετίας ξεκινά και οι πρώτοι διάσημοι καλεσμένοι καταφτάνουν στο Lido

Το 78o Φεστιβάλ Βενετίας ξεκινά και οι πρώτοι stars καταφτάνουν

Ένα φεστιβάλ ταινιών είναι πολλά περισσότερα από τις νέες ταινίες και το κέντρο του φεστιβάλ. Είναι η τοποθεσία, το ταξίδι, η εμπειρία και φυσικά οι λαμπερές εμφανίσεις των μεγαλύτερων stars στο κόκκινο χαλί που κάνουν τον γύρο του κόσμου και πολλές φορές γράφουν ιστορία.

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο φέτος γιορτάζει την 78η επέτειό του, ξεκινά σήμερα και οι πρώτοι stars έχουν ήδη καταφτάσει.

Η φετινή διοργάνωση, σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το Φεστιβάλ πραγματοποιείται εν μέσω πανδημίας, ωστόσο, οι διοργανωτές παίζουν με ασφάλεια. Το Φεστιβάλ επέστρεψε με μία από τις λιγότερο δημοφιλείς προσθήκες του περασμένου έτους: ένας γιγαντιαίος τοίχος που κλείνει το κόκκινο χαλί έξω από το Palazzo, διασφαλίζοντας ότι το κοινό δεν θα συνωστιστεί και δεν θα σπάσει τo social dinstancing για να δούν από κοντά τους αγαπημένους τους stars. 

Η αυλαία στο 78o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα ανοίξει με την προβολή της ταινίας του Pedro Almodóvar «Παράλληλες μητέρες».

Οι ηθοποιοί έχουν αρχίσει ήδη να καταφτάνουν στο Lido με πλωτά ταξί και τα πρώτα κομψά σύνολα παρελαύνουν. Στις πρώτες αφίξεις η Kirsten Dunst, η Penelope Cruz, η Maggie Gyllenhaal και η Carla Bruni, ενώ η οικοδέσποινα του event Serena Rossi φωτογραφήκε με σκηνικό τη θάλασσα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.