H Κendall Jenner είναι η νέα creative director του FWRD

H Κendall Jenner είναι η νέα creative director του FWRD

Την Τετάρτη, o luxury e-tailer FWRD ανακοίνωσε ότι είχε φέρει έναν δημιουργικό διευθυντή για να διαμορφώσει την κατεύθυνση του site και αυτό το άτομο δεν είναι άλλο από την Kendall Jenner.

«Μεγάλωσα αγαπώντας τη μόδα και είχα την τύχη να συνεργάζομαι με μερικούς από τους πιο λαμπρούς ανθρώπους σε αυτήν την βιομηχανία. Ως Creative Director του FWRD, είμαι ενθουσιασμένη που θα βοηθήσω στην επιμέλεια του ιστότοπου μεανερχόμενους σχεδιαστές και brands», το 25χρονο supermodel και τηλεοπτική star είπε σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του FRWD. 

Για να γιορτάσει τις ειδήσεις, το e-tailer κυκλοφόρησε την καμπάνια του για το φθινόπωρο 2021, στην οποία πρωταγωνιστεί η Jenner φωτογραφημένη από τον Glen Luchford και σε styling από τον Carlos Nazario στο Λος Άντζελες.

Το FWRD ανήκει στην Revolve Group, η οποία υπερηφανεύεται για την ψηφιακή της οξυδέρκεια να προσεγγίζει και να συνεργάζεται με τους καταναλωτές της millennial και της Gen Z. Το FRWD, συγκεκριμένα, θεωρείται ότι συνδυάζει την μοναδική εξυπηρέτηση πελατών με έναν άπιαστο κατάλογο σχεδιαστών. 

Σε μια δήλωση, η Raissa Gerona, επικεφαλής της Revolve Group, δήλωσε: «Η Kendall είναι η επιτομή της πολυτελούς μόδας και δεν υπάρχει καλύτερο πρόσωπο για αυτήν τη θέση. Ως ηγέτες στη βιομηχανία και καινοτόμοι στο μάρκετινγκ, ψάχνουμε πάντα για νέες ιδέες, μένοντας στην πρώτη γραμμή των τάσεων στιλ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ζωντανέψει το όραμά της στο FWRD ".

 Ωστόσο πολλοί χρήστες των social media δεν φαίνεται να συμφωνούν με την επιλογή της Influecer σε αυτή την θέση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.