Tramp Stamps: H μόδα μας δίνει έναν ακόμα λόγο να «χαμηλώσουμε» τα jeans

Tramp Stamps: H μόδα μας δίνει έναν ακόμα λόγο να «χαμηλώσουμε» τα jeans

Μαζί με το χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι και τα λεπτά φρύδια, επιστρέφει μια άλλη τάση από το ένοχο στιλιστικά παρελθόν των noughties και 00s.

tramp stamps, δηλαδή τα τατουάζ χαμηλά στην πλάτη επιστρέφουν θριαμβευτικά μετά από μια μακρά απουσία.

Τα tramp stamps ήταν hot συγκεκριμένα στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της εποχής - η Britney Spears, η Aaliyah, η Nicole Richie, η Lindsay Lohan - άρχισαν να κάνουν τατουάζ από πεταλούδες μέχρι σταυρούς και tribals χαμηλά στην πλάτη τους, τα οποία φυσικά επιδείκνυαν με τα κατάλληλα ρούχα - crop tops και τα χαμηλόμεσα τζιν.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, τα τατουάζ στην πλάτη θεωρούνται ξεπερασμένα faux pas, με μια σειρά από διάσημες star όπως η Jessica Alba και η Nicole Richie να παραδέχονται ότι μετανιώνουν που έκαναν το δικό τους τατουάζ.

Μέχρι το 2013, η Nicole Richie είχε αφαιρέσει το τατουάζ της στην πλάτη, λέγοντας: «Αυτό σημαίνει κάτι συγκεκριμένο και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας».

 

 

Φέτος είναι μόνο μία από τις πολλές τάσεις των 00s που επιστρέφουν και stars όπως η Miley Cyrus και η Britney μας δείχνουν τα δικά τους.

Μετά από ενάμιση χρόνο πανδημίας τα tramp stamps καλωσορίζονται με ανοιχτές αγκάλες καθώς η Gen Z ανακαλύπτει την αισθητική Y2K .

Οι εικόνες μπορεί να είναι οι ίδιες από πεταλούδες και λουλούδια λωτού μέχρι τα πιο πρωτότυπα σχέδια -αλλά ο σχεδιασμός των τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης σήμερα είναι γενικά πολύ λεπτότερος και πιο μαλακός. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.