Emily in Paris: Αυτό είναι το εντυπωσιακό φόρεμα του Βασίλη Ζούλια που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν

Emily in Paris: Αυτό είναι το εντυπωσιακό φόρεμα του Βασίλη Ζούλια που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν

Το Emily in Paris είναι από τις σειρές που δεν χρειάζεσαι περισσότερο από ένα Σαββατοκύριακο για να τις “καταβροχθίσεις”. Είναι ευχάριστη, ανάλαφρη και έχει αυτό το κάτι που σε κάνει να πατάς “Επόμενο επεισόδιο” χωρίς να το καταλάβεις. Ήδη από την πρώτη σεζόν, το Emily in Paris κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία Emmy και να κάνει όλο τον κόσμο να μιλά για την Emily Cooper -aka Lily Collins- από το Σικάγο που πήγε με τον άκρως μεταδοτικό της ενθουσιασμό να κατακτήσει το Παρίσι και τους Παριζιάνους από κάθε άποψη. Οι όμορφες εικόνες από το Παρίσι, οι περιπέτειες της Emily και τα πολύχρωμα συνολάκια της ήταν αρκετά για να μας κάνουν να τη χαζεύουμε ασταμάτητα. 

Πίσω από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, τη δεύτερη σεζόν της οποίας περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή, κρύβεται ο Darren Star, ο δημιουργός 3 σειρών που καθόρισαν τα 90s και την ποπ κουλτούρα: “Χτυποκάρδια στο Beverly Hills”, “Melrose Place” και “Sex & the City”.
Για το πολλά υποσχόμενο Emily in Paris ο Darren Star ένωσε για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις του με την Patricia Field, την υπεύθυνη των κοστουμιών για το Sex and the City, δημιουργώντας μια σειρά που σε κάθε σκηνή της κάνει ένα ξεχωριστό fashion statement. Η Patricia Field κατάφερε με τις επιλογές της να κάνει τα ρούχα πραγματικούς συμπρωταγωνιστές της σειράς και κανένα από αυτά να μην περάσει απαρατήρητο. 

Μεταξύ των σχεδιαστών που επιλέχθηκαν για να ντύσουν την Emily και την αφεντικίνα της Sylvie στη δεύτερη σεζόν, είναι και ο Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μας είπε τα πάντα για αυτή τη συνεργασία.

“Το Emily in Paris που έδωσα ρούχα, είναι το νέο Sex and the City όσον αφορά στο styling και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Η Patricia Field είχε δει τα ρούχα μου από τα Golden Globes, στα οποία είχα ντύσει την ηθοποιό Alison Brie. Το καλοκαίρι λοιπόν, δέχτηκα ένα email, στο οποίο μου έκαναν την πρόταση. Αρχικά διάλεξαν περίπου 30 κομμάτια για τις 2 πρωταγωνίστριες, από τα οποία κράτησαν τα 18” ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας. 

Η Patricia Field και η ηθοποιός Lily Collins δημοσίευσαν μερικά στιγμιότυπα από τη δεύτερη σεζόν, σε ένα από τα οποία φαίνεται και μία από τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια. 

Βρείτε το φόρεμα εδώ

Εμείς λοιπόν, εντοπίσαμε το συγκεκριμένο φόρεμα στο e-shop του σχεδιαστή, ώστε η καθεμιά μας να μπορεί να ντυθεί με γαλλική φινέτσα σαν την Emily in Paris και να μετατραπεί σε μια Παριζιάνα στην Ελλάδα. Για την πρωταγωνίστρια της σειράς το φόρεμα, το οποίο πήρε και το όνομά της, επιλέχθηκε σε φούξια, όμως υπάρχει και σε 13 ακόμα αποχρώσεις. 

“Το στυλ της Emily είναι girly, ρομαντικό και με χαρακτήρα, οπότε και τα ρούχα που επιλέχθηκαν είναι αντίστοιχα” ανέφερε ο Έλληνας σχεδιαστής. 

Βρείτε το φόρεμα εδώ και επιλέξτε την απόχρωση που λατρεύετε


Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας με το φόρεμα του Βασίλη Ζούλια, του έστειλε η Patricia Field:

“Είσαι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτος. Λατρεύουμε τα ρούχα σου. Θα ακολουθήσουν κι άλλα στη 2η σεζόν”. Θα χαρακτηρίζαμε το συγκεκριμένο φόρεμα ως dream dress. Είναι κομψό και άκρως θηλυκό, ενώ το άνοιγμα στην πλάτη δίνει αυτό το απρόσμενο twist. Είναι με λίγα λόγια ένα φόρεμα που θέλουμε στην ντουλάπα μας για κάθε περίσταση που θέλουμε να λάμπουμε. 

Μέχρι λοιπόν, να αποκαλυφθούν όλα τα φορέματα του Βασίλη Ζούλια που θα συνοδεύσουν την Emily στις νέες τις περιπέτειες, μπορείτε να “ταξιδέψετε” νοητά στο Παρίσι, φορώντας το Emily dress.

 
Βρείτε το φόρεμα εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.