Monogram tights: Αυτά τα καλσόν είναι η νέα εμμονή του Instagram

Τα monogram tights θα φέρουν πολυτέλεια στα looks των γιορτών

Αυτή τη σεζόν, δεν χρησιμοποιούμε μόνο παπούτσια, τσάντες ή κοσμήματα για να τονίσουμε τα γιορτινά μας σύνολα. Για να απογειώσετε το στιλ σας αυτόν τον χειμώνα, τα ημιδιάφανα καλσόν με σχέδια επιστρέφουν στην κορυφή των προτιμήσεων.

Όχι όμως οποιοδήποτε σχέδιο. Το fashion crowd δείχνει αδυναμία στα monogram tights, δηλαδή τα καλσόν με μικρά, επαναλαμβανόμενα λογότυπα.

Ήδη από την περασμένη χρονιά το καλσόν με το λογότυπο της Chanel έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα κομμάτια. Τα καλσόν με το μονόγραμμα Gucci ακολούθησαν. Φέτος το Instagram είναι γεμάτο με κομψά καλσόν Fendi με το λογότυπο «Karligraphy» του Karls Lagerfeld.

Τα καλσόν με λογότυπα είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε πολυτέλεια στα looks των γιορτών. Αντί για ένα συνηθισμένο μαύρο καλσόν (τα 40 den είναι το ιδανικό), τα monogram tights είναι η luxurious εναλλακτική που θα συνδέσει τα κομμάτια ενός συνόλου.

Δείτε πως το φορούν μερικές από τις πιο στιλάτες γυναίκες του Instagram και εμπνευστείτε.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.