8 τάσεις στα μπικίνι που θα σας κλέψουν την καρδιά

Ποια στιλ μπικίνι είναι φρέσκα για το καλοκαίρι του 2022;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο λίγο φοράμε το μπικίνι μας; Σε αντίθεση με εκείνους που ζουν σε θερμότερα κλίματα όλο το χρόνο, το διάστημα κατά το οποίο μπορούμε να φοράμε το μπικίνι μας είναι σημαντικά μικρότερο—συνήθως δύο εβδομάδες στο απόγειο του καλοκαιριού όταν φεύγουμε για διακοπές σε κάποιο νησί. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία όταν παρουσιάζεται. 

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα αγαπημένα μας ολόσωμα, ας επικεντρωθούμε στα μπικίνι—ειδικά τις τάσεις στα μπικίνι που έχει να προσφέρει το 2022. Θα αναρωτιέστε «μα πόσο μπορεί να άλλαξαν από πέρσι». Κι όμως μπορούμε να παρατηρήσουμε σημαντικές αλλαγές από καλοκαίριι σε καλοκαίρ. Για παράδειγμα, η περσινή εμμονή με τη σιλουέτα high-leg της δεκαετίας του '90 φαίνεται να έχει καταλαγιάσει κάπως. Ποια στιλ μπικίνι είναι λοιπόν φρέσκα για το καλοκαίρι του 2022;

 

1. Με αστραφτερές παγιέτες

 

@AMAKA.HAMELIJNCK

 

 

2. Ασύμμετρα tops

 

@GIASINATRA

 

 

3. Νeon αποχρώσεις

 

@GABIFRESH

 

 

4. To νέο halter

@MONIKH

 

 

5. Mε ring details

 

@HIMICHELLELI

 

 

6. Από lurex

 

@BETTINALOONEY

 

 

7. Mε δέσιμο στη μέση

 

@LEFEVREDIARY

 

 

8. Μίνιμαλ μαύρο

 

@ALI_TATE_CULTER

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.