Η Anne Hathaway στα καλύτερά της: Με αστραφτερό εξώπλατο φόρεμα σε μια ακόμη υπέροχη εμφάνιση

Η Anne Hathaway διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην ζωή της, τουλάχιστον στιλιστικά

Η Anne Hathaway αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί είναι η βασίλισσα του κόκκινου χαλιού.

Χθες το βράδυ, η ηθοποιός παρευρέθηκε στην ετήσια γιορτή του ELLE Women in Hollywood. Για την περίσταση, αυτή και η στυλίστρια Erin Walsh επέλεξαν ένα φόρεμα από την συλλογή άνοιξη 2023 του Ralph Lauren. Ενα αστραφτερό, σκούρο μπλε με εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη και λαιμόκοψη. Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με τακούνι ξεχώριζαν από κάτω από το εκπληκτικό φόρεμά της, ενώ στο λαιμό της έλαμπε ένα διαμαντένιο κολιέ Bulgari Serpenti (αφού η Hathaway είναι ένας μία από τις πρέσβειρες του οίκου κοσμημάτων της κοσμηματοποιίας πολυτελείας).

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε ένα φυσικό και feminine makeup look, φορώντας ρουζ, ροζ χείλη και απλό μαύρο eyeliner. Tα μακριά, καστανά μαλλιά της έπεφταν σε διακριτικά κύματα και οι πυκνές αφέλειες πλαισίωναν το πρόσωπό της με χάρη, προσδίδοντας μια cute, french πινελιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο περιοδικό, συλλογίστηκε την πορεία της καριέρας της στο Χόλιγουντ, από το ταπεινό της ξεκίνημα μέχρι τις ολοένα αυξανόμενες φιλοδοξίες της.

«Είμαι φιλόδοξη και νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο. Όταν δεν γεννιέσαι στη ζωή που θα ήθελες να έχεις για τον εαυτό σου, πρέπει να είσαι φιλόδοξος», είπε στο περιοδικό. «Μου αρέσει που είμαι εργατική. Μου αρέσει που ξέρω να είμαι επαγγελματίας. Και μου αρέσει που έχω πραγματικά μεγάλα όνειρα και στόχους για τον εαυτό μου».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι υπάρχει τεράστια πίεση να είσαι συμπαθής όταν είσαι γυναίκα, ή κινδυνεύεις να σε παρεξηγήσουν και να σε κακομεταχειριστούν. Και νομίζω ότι οι γυναίκες τιμωρούνται πιο σκληρά για τις αντιληπτές παραβάσεις τους. Η γυναικεία φιλοδοξία γίνεται πιο συχνά αντιληπτή ως παραβατική».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.