Η Maison Lejaby παρουσιάζει τη συλλογή La Petite Lejaby

«Τα εσώρουχα είναι ένα fashion garment που δεν μοιάζει με κανένα άλλο: είναι η κρυφή έκφραση της προσωπικότητας μας, μια γραμμή που ενώνει το σώμα με το πνεύμα, μια αντανάκλαση well-being και ομορφιάς».

Για τον οίκο Maison Lejaby οι συλλογές lingerie αποτελούν πρωτίστως ένα εκφραστικό μέσο.

Η διαχρονική μούσα του οίκου – μια γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, αυτοπεποίθηση, κομψότητα - συναντά τη σύγχρονη θηλυκότητα μέσα από τα φυσικά πρότυπα ομορφιάς και την υιοθέτηση του well being.

Όπως κάθε σεζόν, η Maison Lejaby παρουσιάζει μια συλλογή ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της γαλλικής μόδας σε μια ολοκληρωμένη συλλογή: δαντέλα Calais, διαφάνειες, tattoo effect σύνολα αποπνέουν την μοναδική elegant αισθητική της Maison Lejaby σε σουτιέν, τοπ και σλιπ για κάθε σωματότυπο.

Ειδικά για τις μεγαλύτερες cups, η συλλογή του οίκου προσφέρει μεγάλη γκάμα σχεδίων (με μπανέλα και χωρίς) easywear και βραδινών επιλογών βασισμένη στην μακρόχρονη τεχνογνωσία της που εγγυάται τέλεια εφαρμογή με απόλυτο σεβασμό στις καμπύλες και την υγεία του σώματος.

La Petite Lejaby, η ενσωμάτωση του well being σε μια σειρά underwear!

«Η δική μου, δική σου, η δική μας Petite Lejaby»
Σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες, αναεξαρτήτως ηλικίας και lifestyle, η σειρά La Petite Lejaby αποτελεί την νέα πρόταση lingerie για την καθημερινότητα και είναι ο ιδανικό δώρο για τον εαυτό μας και αυτές που αγαπάμε.


Απόλυτα ελαφριά και όμορφη, τέλεια για κάθε μέρα, είναι το ιδανικό δώρο για μητέρα σε κόρη (και το αντίστροφο!), ένα τέλειο δώρο για την αδερφή ή το lingerie κομμάτι που θα αλλάξει την γκαρνταρόμπα της καλύτερής μας φίλης!


Πραγματικά παγκόσμιου βεληνεκούς, η La Petite Lejaby καταργεί τα ηλικιακά όρια μεταξύ διαφορετικών γενεών προωθώντας την ομορφιά για κάθε στιγμή της ζωής κάθε γυναίκας.
Η ομορφιά δεν έχει χρόνο και η κομψότητα και η θηλυκότητα είναι δύο έννοιες που ταυτίζονται απόλυτα μεταξύ τους.

Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και το well being, ο οίκος λανσάρει μια ιδιαίτερα καινοτόμο σειρά με βάση τα φυσικά υλικά (micro-modal, ίνα με φυσική προέλευση με 50% μεγαλύτερη απορροφητικότητα από το βαμβάκι).

Η σειρά underwear La Petite Lejaby, φέρνει το clean cut design και την απόλυτη κομψότητα στην καθημερινή γκαρνταρόμπα συνδυάζοντας το σοφιστικέ στυλ με την φροντίδα και την υγεία του δέρματος.

Διαθέσιμη σε μια παλέτα με ζεστά παλ και απαραίτητα basics, μας προσκαλεί να απολαύσουμε τον χειμώνα με επίκεντρο το self care.

Μάθετε περισσότερα για τη Maison Lejaby:

https://www.maisonlejaby.com/
https://www.facebook.com/MAISONLEJABY/
https://www.instagram.com/maisonlejaby/

Αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα, DTP Group: www.dtpgroup.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.