Έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό η σπουδαία σχεδιάστρια βιτρινών του οίκου Hermès, Leïla Menchari

Ονειροπόλα και εξαιρετική αφηγήτρια, έγινε η καλλιτεχνική διευθύντρια των βιτρινών του 24 Faubourg, της ναυαρχίδας του οίκου Hermès στο Παρίσι. Τα εξαιρετικά ευφάνταστα και πρωτότυπα σκηνικά της δεν έπαψαν ποτέ να προκαλούν την περιέργεια, την έκπληξη και το δέος. “Χάρη στη Leïla, ο εξωτισμός βρήκε μια μόνιμη κατοικία, στη Rue du Faubourg Saint-Honoré”, λέει ο Axel Dumas, Διευθύνων Σύμβουλος της Hermès.

Η Leïla Menchari κληροδότησε στον οίκο κάτι από την προσωπική φινέτσα της και την αίσθηση του χρώματος, μέσα από τη συλλογή Women’s Silk . "Στην Hermès έχουμε μάθει πολλά από τη Leïla. Μας δίδαξε να κοιτάμε τον κόσμο μέσα από το πρίσμα του χρώματος. Ήταν μια απίστευτη αφηγήτρια που μάγεψε τον κόσμο. Είμαστε απείρως ευγνώμονες γι ‘αυτήν και όλα όσα έκανε για μας, όπως και για όλα όσα μας έμαθε", προσθέτει ο Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.