Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί κανονικά τον Σεπτέμβριο

Το British Fashion Council ανακοίνωσε το πλάνο του για την επερχόμενη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο. 

Το event θα διαρκέσει από τις 17 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει ανδρικές και γυναικείες συλλογές. Τα φυσικά fashion shows, που θα γίνουν τελικά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, θα ακολουθήσουν τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Μαζί με τα shows θα "τρέχει" και η ψηφιακή πλατφόρμα που έκανε ντεμπούτο στις αρχές του μήνα -την περίοδο που κανονικά πραγματοποιείται η ανδρική Εβδομάδα Μόδας, η οποία θα περιλαμβάνει επιπλέον υλικό από τους σχεδιαστές που θα συμμετέχουν. 

Ένα από τα μεγαλύτερα shows, αυτό του οίκου Burberry, θα μεταδοθεί και ηλεκτρονικά σε όλο τον κόσμο. "Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να ξανασκεφτούμε την αλλαγή. Πάντα μας τραβούσε η φύση και σήμερα βλέπουμε την αγνότητα και την απλότητά της, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της μόδας, μέσα από νέους τρόπους έκφρασης" εξήγησε ο οίκος. "Η ανοιξιάτικη συλλογή θα παρουσιαστεί στη βρετανική εξοχή ενώ το γεγονός θα είναι διαθέσιμο και ψηφιακά, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την παγκόσμια κοινότητά μας, ενώ επανασυνδεόμαστε με τη φύση και μεταξύ μας."

Η επιβεβαίωση του BFC ακολουθεί τις αντίστοιχες ανακοινώσεις των Εβδομάδων Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού, οι οποίες είχαν ήδη κάνει γνωστό πως τα φυσικά shows θα πραγματοποιηθούν κανονικά. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.