Ο oίκος Bottega Veneta διέγραψε όλους τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media

Tα δύο τελευταία χρόνια ο οίκος Bottega Veneta, υπό τα ηνία του Daniel Lee έχει καταφέρει να βρίσκεται στο πάνθεον με τα πιο δημοφιλή luxury labels.  Mε ένα τεράστιο fashion crowd, το οποίο αποτελείται από τις μεγαλύτερες influencers αλλά και διάσημα ονόματα με επιρροή όπως η Rosie Huntigton Whiteley να τον ακολουθούν πιστά, η εξαφάνιση του από τα social media δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη.
Ο επίσημος λογαριασμός του οίκου στο Instagram – ο οποίος διέθετε 2,5 εκατομμύρια οπαδούς – δεν υπάρχει πλέον και ο λόγος παραμένει προς το παρόν άγνωστος.

Ενώ πολλοί υποθέτουν ότι μπορεί να είναι ένα διαφημιστικο κόλπο ή θα μπορούσε ακόμη και να είναι ένα τεχνικό σφάλμα και ότι ο λογαριασμός θα εμφανιστεί ξανά πολύ σύντομα, άλλοι υποδηλώνουν ότι ο δημιουργικός διευθυντής Daniel Lee αποφάσισε να απέχει από τα κοινωνικά μέσα για να δημιουργήσει περισσότερη φήμη έξω από τον υπερκορεσμένο ψηφιακό κόσμο.

Ο Lee είχε άλλωστε δηλώσει ότι «δεν πιστεύει» στις ψηφιακές επιδείξεις μόδας.

Ωστόσο ο Bottega Veneta μέχρι πρόσφατα αναζητούσε έναν παγκόσμιο social media manager, οπότε πιθανότατα μπορούμε να περιμένουμε ότι τα κανάλια του στα κοινωνικά μέσα θα επιστρέψουν ακόμα πιο ισχυρά.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.