HoYeon Jung : H πρωταγωνίστρια του «Squid Game» είναι η νέα ambassador του Louis Vuitton

HoYeon Jung : H πρωταγωνίστρια του «Squid Game» είναι η νέα ambassador του Louis Vuitton

Το μοντέλο και ηθοποιός της Νότιας Κορέας HoYeon Jung πρωταγωνιστεί στη σειρά  «Squid Game» του Netflix. Στις 6 Οκτωβρίου, ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε ότι το αστέρι, που υποδύεται την Kang Sae-byeok, θα είναι η νεότερη Global House Ambassador της μάρκας για τη μόδα, τα ρολόγια και τα κοσμήματα.

View this post on Instagram

A post shared by PhilSTAR L!fe (@philstarlife)

 

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη επιτυχία της νεαρής σταρ, την οποία το κοινό γνώρισε αρχικά ως διαγωνιζόμενη στο Korea’s Next Top Model το 2013, όμως ήταν ο χαρακτήρας της στο Squid Game που την καθιέρωσε. Μέσα σε λίγες μέρες από την είσοδο της σειράς στο Netflix, έγινε το πρώτο κορεατικό δράμα στην ιστορία που έφτασε στην πρώτη θέση στις ΗΠΑ, και η ίδια είδε τους θαυμαστές της στα κοινωνικά δίκτυα να αυξάνονται με απίστευτους ρυθμούς.

 

 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η εντυπωσιακή Κορεάτισσα συνεργάζεται με τον εμβληματικό γαλλικό οίκο. Το 2017 περπάτησε στο show με την ανοιξιάτικη συλλογή με κόκκινα μαλλιά και δερμάτινο φόρεμα. Ο Nicolas Ghesquière, δημιουργικός διευθυντής της Louis Vuitton από το 2013, δήλωσε για τη συνεργασία: «Ερωτεύτηκα αμέσως το μεγάλο ταλέντο και τη φανταστική προσωπικότητα της HoYeon και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο του ταξιδιού που ξεκινήσαμε στη Louis Vuitton λίγα χρόνια πριν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.