Η Hailey Bieber φοράει περήφανα το «Nepo Baby» μπλουζάκι της

GETTY IMAGES

Η Hailey Bieber φοράει περήφανα το «Nepo Baby» μπλουζάκι της και δε την ενδιαφέρει τι λένε. Ή μήπως τη νοιάζει;

Ναι, η Hailey Bieber ξέρει τι λες πίσω από την πλάτη της και μάλλον δεν την νοιάζει και καθόλου! Το μοντέλο και κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin, βγήκε στο Los Angeles για μια απογευματινή βόλτα φορώντας ένα λευκό t-shirt με μαύρα γράμματα που έλεγαν «Nepo Baby». 

Το nepo baby είναι η συντομογραφία του nepotism baby, ο όρος έγινε γνωστός ως ένας υποτιμητικός τρόπος να περιγράψεις κάποιον που έχει καλά δικτυωμένους γονείς στον χώρο που δραστηριοποιούνται (συνήθως ηθοποιοί, μοντέλα και οποιοσδήποτε έχει παρευρεθεί στο κόκκινο χαλί των Oscars). Προσφάτως το περιοδικό New York αφιέρωσε ένα viral άρθρο στον όρο, όπου η Hailey Bieber κατονομάστηκε ως «διπλό nepo», εξαιτίας του πατέρα της, αλλά επίσης και του άντρα της, Justin Bieber. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Hailey λοιπόν, από το να φοράει το συγκεκριμένο μπλουζάκι με περηφάνια, σεταρισμένο με ένα χαμηλόμεσο denim παντελόνι;

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Hailey σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Πέρυσι είχε καλεσμένη τη Gwyneth Paltrow, κόρη του παραγωγού Bruce Paltrow και της ηθοποιού Blythe Danner, στην YouTube σειρά της «Who’s In My Bathroom». Οι δύο τους συζήτησαν το θέμα. Εκεί η Paltrow εξέφρασε μια αμφιλεγόμενη άποψη, ότι δηλαδή τα παιδιά των ανθρώπων της βιομηχανίας πρέπει να δουλεύουν πιο σκληρά από αυτά που δεν έχουν καθόλου διασυνδέσεις, ώστε να αποδείξουν την αξία τους. Αφού η Paltrow είπε ότι τα παιδιά των celebrities δεν πρέπει να περιορίζονται, η Bieber είπε ότι «Έπρεπε να το ακούσει αυτό σήμερα».

Η Bieber μπήκε σε μια μεγάλη ομάδα από celebrities, οι οποίοι προσπάθησαν να ελέγξουν ή να αλλάξουν αυτό που λέγεται για αυτούς, μέσω της μόδας. Με το να φορέσει ένα μπλουζάκι με την έκφραση «nepo baby», φαίνεται ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί τον όρο και να το πει για τον εαυτό της πριν το πουν οι άλλοι. Βέβαια, όλοι το λένε, αλλά οκ. Κάτι παρόμοιο έκανε και η Naomi Campbell όταν φόρεσε ένα φούτερ με γραμμένο πάνω του «Naomi Hit Me… and I Loved It», αναφερόμενη στο περιστατικό με την οικιακή της βοηθό το 2006. Η ψευτο-κληρονόμος και πραγματική απατεώνας Anna Delvey φόρεσε πρόσφατα ένα μπλουζάκι που απεικονίζει τον εαυτό της, βγαίνοντας από το σπίτι που είναι σε κατ οίκον περιορισμό. Και τέλος ποιος μπορεί να ξεχάσει την Winona Ryder, που ενώ δικαζόταν για κλοπή ενός κασμιρένιου πουλόβερ $760 του Marc Jacobs, εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας Marc Jacobs από την fw 2001 συλλογή του; Το κάθε ένα από τα παραπάνω σκηνικά σε αφήνουν με την απορία «Ποιος κοροϊδεύει ποιον εδώ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.