Miu MIu: Η Miuccia Prada διοργάνωσε τον πιο chic ποδοσφαιρικό αγώνα 

Η Paris Fashion Week, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο που δεν είναι άλλος από την συλλογή Spring/Summer 2021 της Miuccia Prada για τον οίκο Miu Miu. H συλλογή αποθέωνε το sporty chic, συνδυάζοντας feminine στοιχεία με έντονες αθλητικές αναφορές.

Το catwalk μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο στάδιο. Ένα λευκό- ροζ σκηνικό με μεγάλους προβολείς και στα ηχεία να ακούγονται δυνατές ζητωκραυγές και πανηγυρισμοί.

Ρόλο κερκίδας είχαν οι μούσες του οίκου, Alexa Chung, Suki Waterhouse, Chloë Sevigny, Susie Bubble και Joanna Lumley, οι οποίες παρακολούθησαν σαν άλλοι οπαδοί,το show μέσω Zoom.

 

'Ηταν η κόρη της Kate Moss, Lila, που άνοιξε το show, κάνοντας ταυτόχρονα το ντεμπούτο της στην πασαρέλα με ένα μαύρο μπλέιζερ με γαλάζιο πουκάμισο και mini φούστα διακοσμημένη με κρυστάλλους. H Miuccia Prada κατάφερε να συνδυάσει το sportswear με το eveningwear, με σύνολα 60s και 70s, που περιελάμβαναν polo μπλουζάκια, μεταξωτές full skirts, βελούδινα set γυμναστικής, με statement σακάκια, tops από οργάντζα και φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις με αθλητικά mules!

Έτσι, αν είχατε ποτέ την απορία πώς θα έμοιαζε ένα fashion show εμπνευσμένο από το ποδόσφαιρο, η fashion designer μόλις το έκανε πραγματικότητα, σκοράροντας στα δίχτυα της πολυτελούς κομψότητας και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε τα ωραιότερα looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS