Haute Couture Week: O οίκος Schiaparelli παρουσίασε φορέματα με six packs και χρυσά βρέφη που θηλάζουν

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ξεκίνησε στο Παρίσι η Haute Couture Εβδομάδα Μόδας με μεγάλους οίκους στο πρόγραμμα! Τα shows θα πραγματοποιηθούν είτε χωρίς την παρουσία του κοινού είτε ψηφιακά μέσα από εντυπωσιακά fashion videos. Ο πρώτος μεγάλος οίκος που είδαμε ήταν ο Schiaparelli, γνωστός για τα σουρεαλιστικά  και εκκεντρικά κομμάτια που για μία ακόμα φορά έκλεψαν την παράσταση. 

Ο ανατρεπτικός Daniel Roseberry δεν φοβήθηκε στιγμή τους ανατρεπτικούς όγκους, το μοντέρνο ασπρόμαυρο και τις έντονες αποχρώσεις ενώ δεν δίστασε να προσθέσει bustiers με ανάγλυφα six packs στα πιο ρομαντικά φορέματα. Χρυσά ακροδάχτυλα στα χέρια και πόδια των μοντέλων έδιναν ένα πολυτελές και arty φινίρισμα και συνόδευαν τα τεράστια σκουλαρίκια.

Σε ένα από τα looks το ίδιο φόρεμα, μάξι σε θερμό ροζ, κρέμεται κυριολεκτικά από τα αυτιά του μοντέλου, ενώ σε ένα άλλο είδαμε ακόμα και ένα χρυσό βρέφος να θηλάζει το επίσης χρυσό στήθος-κόσμημα του μοντέλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.