Λούτρινα, μόμπιλε και μπιμπερό στο runway - Ο Moschino έκανε πάλι το θαύμα του

Λούτρινα, μόμπιλε και μπιμπερό στο runway - Ο Moschino έκανε και πάλι το θαύμα του

Ο Jeremy Scott είναι γνωστός για τις συλλογές του με ζωηρά -στο όριο του κιτς- μοτίβα και εκρηκτικά χρώματα, αλλά η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του Moschino ακολουθεί μια πιο «ταπεινή» προσέγγιση, ενώ εξακολουθεί να αγκαλιάζει το μοναδικό όραμα του σχεδιαστή.

Η συλλογή, με τίτλο "Ladies Who Lunch", έκανε το ντεμπούτο της στο Bryant Park, μπροστά από έναν floral τοίχο με το λογότυπο του οίκου μόδας. Το σκηνικό, αλλά και η αισθητική της συλλογής θα μπορούσε κανείς να πει, ότι έμοιαζε με garden party.

Tα μοντέλα περπάτησαν με σύνολα σε pastel αποχρώσεις και με φιγούρες κινουμένων σχεδίων και παιδικών παιχνιδιών. Η νέα μαμά Gigi Hadid, η οποία πλέον έχει εμπειρία σε λούτρινα κουκλάκια και μόμπιλε, άνοιξε και έκλεισε το show, που θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένο από τη νέα της καθημερινότητα και τον ρόλο της ως μαμά. Εκείνη μάλιστα φαίνεται να το διασκεδάσε, αφού δεν δίστασε να ποζάρει με ένα μπιμπερό. Το cast των μοντέλων περιλάμβανε σημαντικά ονόματα όπως η Precious Lee, η Cara Taylor, η Jasmine Tookes και πολλά άλλα.

Τα σύνολα αντανακλούσαν το preppy στιλ της δεκαετίας του '60 - κοστούμια με φούστες, παστέλ χρώματα, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου κλπ. Ωστόσο, ο σχεδιαστής επαναπροσδιόρισε το πολυτελές vintage vibe με την signature δόση από σεξαπίλ με καυτά tweed shorts και μεταξωτά bra tops.

Το show όμως εκτός από fun πέρασε και ένα σοβαρό μήνυμα inclusivity και να μιλήσει για τις σοβαρές αλλαγές που συμβαίνουν στην μόδα.

Μια σημαντική στιγμή στo show ήταν η εμφάνιση ενός τετραπληγικού μοντέλου, Aaron Rose Philip, με κίτρινη φούστα, σακάκι και crop top με λευκή επένδυση. Αρκεί να ελπίσουμε ότι αυτή η πράξη ένταξης θα οδηγήσει σε ευρύτερη αλλαγή σε όλους τους τομείς.

 Δείτε περισσότερα looks από την συλλογή:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.